More

    Afacere nemțească pe Wembley!

    Liga Campionilor: Bayern-Dortmund, azi ora 21,45

    Două echipe germane, Borussia Dortmund şi Bayern Munchen, se înfruntă in aceasta seara în finala Ligii Campionilor, ediţia 2012-2013. Meciul se dispută pe Stadionul „Wembley” din Londra, cu începere de la ora 21.45, şi va fi transmis în România de TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi online pe voyo.ro.

    Pentru prima dată de la înfiinţare, Champions League propune în finală un duel sută la sută nemţesc: Bayern Munchen vs Borussia Dortmund.

    Bayern, de la care va absenta sigur Toni Kroos, va evolua cel mai probabil în modulul 4-2-3-1, cu Thomas Muller în spatele singurului vârf împins al bavarezilor, Mandzukic. De partea cealaltă, este de văzut ce jucător va prelua rolul lui Gotze. Variantele lui Klopp sunt Sebastian Kehl, Nuri Sahin şi Kevin Grosskreutz. În linia defensivă, deşi acuză anumite probleme la gleznă, Mats Hummels este totuşi favorit să înceapă titular în faţa lui Felipe Santana.

    Doar de trei ori până acum s-a mai întâmplat ca ultimul act al celei mai puternice compeţii europene intercluburi din lume să fie o afacere între reprezentantele unei singure ţări.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE