Baschet feminin: Annemarie Părău, aproape de un transfer la CS U Alba Iulia

Filed under: Sport |

annemarie-parau-csm

Cea mai bună pasatoare a sezonului de Liga Națională, Annemarie Părău, e dorită insistent de formația CS U Alba Iulia. Părău și-a încheiat în această lună contractul cu CSM Satu Mare și după evoluțiile bune din acest an era și firesc să apară și ofertele. Din păcate, de la Satu Mare n-a mai venit nicio ofertă de prelungire a înțelegerii iar conducătoarea de joc a Naționalei României s-a orientat rapid spre fosta adversară a CSM-ului din finala mică a Ligii Naționale.
De asemenea CSM-ul și-ar putea pierde și alte jucătoare din lot, Andreea Orosz , Shanika Freeman sau Khadijah Wittington aflîndu-se deja în atenția altor echipe din Liga Națională.
De asemenea, după cinci ani de rezultate excelente la Satu Mare, antrenorul Dan Fleșeriu și-a încheiat contractul cu CSM și se va întoarce acasă la Sibiu.
Fostul tehnician al CSM –ului își dorește o scurtă vacanță pentru că de luna viitoare va începe munca la lotul național U 20 iar apoi la Naționala de senioare a României. Cît despre sezonul viitor, deocamdată sînt cîteva oferte din țară dar încă niciun contract semnat pentru fostul tehnician al CSM-ului.
Luni de la ora 10 va avea loc, la sediul FRB, Adunarea Generala a Federației Române de Baschet la care trebuie să participe toate structurile sportive afiliate.
Printre altele, va fi stabilit programul competițional pentru sezonul viitor și se vor anunța noile taxe.

Cristian Stan

5 Responses to Baschet feminin: Annemarie Părău, aproape de un transfer la CS U Alba Iulia

 1. Unde sunt promisiunile actualului primar, referitoare la sustinerea echipei satmarene de baschet feminin? Acolo unde sunt si zapezile de altadata…sau topit incetisor…

  Profesorul
  24/05/2013 at 02:58
  Reply

 2. gata cu echipa care a fost si de care multi nu ati fost multumiti,sa vedeti de acuma ce jocuri puternice vom avea in subsolul clasamentului

  dumas viorel
  24/05/2013 at 12:13
  Reply

 3. ”17paul”, ai dreptate! Mai bine sa bage orasul si judetul bani in ratatii aia din divizia F!

  Ion Satmareanu
  24/05/2013 at 18:46
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *