More

    Beckham : ”Mulțumesc Paris!”

    Starul englez David Beckham a părăsit terenul cu lacrimi în ochi la ultimul său meci în faţa propriilor suporteri şi probabil ultimul din carieră, cu ocazia victoriei pe care Paris Saint-Germain a înregistrat-o în faţa formaţiei Brest (3-1), sâmbătă seara, în cadrul etapei 37-a a campionatului de fotbal al Franţei.
    Antrenorul lui PSG, Carlo Ancelotti, a decis să-l înlocuiască pe Beckham în minutul 81, oferindu-i astfel englezului ocazia să iasă de pe teren în ovaţiile întregului stadion. Vizibil emoţionat, Beckham a fost îmbrăţişat de coechipierii săi în momentul în care s-a îndreptat către marginea terenului, inclusiv portarul Salvatore Sirigu venind să-l felicite pe fostul căpitan al Angliei pentru întreaga sa carieră, în timp ce internaţionalul brazilian Lucas Moura s-a înclinat în semn de reverenţă.
    “Vreau să le mulţumesc tuturor celor de la Paris. Colegilor, staff-ului tehnic, fanilor. Faptul că îmi închei cariera în faţa unor astfel de suporteri, alături de asemenea jucători, reprezintă ceva cu totul special. Să fiu sincer, emoţiile m-au cuprins cu 20 de minute înainte să fiu înlocuit”, a declarat Beckham după meci.
    La meciul de pe Parc des Princes a asistat inclusiv fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, care l-a aplaudat la rândul său pe Beckham în momentul înlocuirii cu Ezequiel Lavezzi.
    “Am simţit că este momentul potrivit să mă retrag. Am simţit că am realizat tot ceea ce puteam realiza ca jucător şi am dorit să mă retrag ca un campion. Mi-am încheiat cariera la o echipă care m-a tratat ca şi cum aş fi jucat aici în ultimii zece ani”, a mai spus mijlocaşul englez.
    Carlo Ancelotti crede că Beckham nu va mai evolua şi în ultimul meci oficial al sezonului, pe care PSG îl va disputa în deplasare cu Lorient, pe 26 mai.
    “Încă nu am luat o decizie. Însă cred că nu va juca. Va face deplasarea cu echipa, însă nu cred că va juca… Un teren artificial este dificil pentru un jucător de 38 de ani”, a adăugat tehnicianul italian, evidenţiind totodată impactul pe care mijlocaşul englez l-a avut asupra sportului cu balonul rotund”, a adăugat Ancelott.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE