More

    Crin Antonescu: Nu mai e criză în USL

    crin-antonescu

    Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la sosirea la şedinţa liberalilor, că “episodul Roşca Stănescu este închis” şi că în opinia sa nu mai e criză în USL. Liderul PNL a fost întrebat dacă în USL criza se menţine. “Nu, după părerea mea nu. Dacă vă referiţi la episodul Roşca Stănescu v-am spus la timpul potrivit că este un episod închis”, a declarat Antonescu.

    El a fost întrebat dacă Victor Ponta i-a transmis că renunţă la solicitarea de sancţionare a lui Roşca Stănescu sau a lăsat să se înţeleagă acest lucru. “Mie îmi pare că, după discuţiile pe care le-am avut, după declaraţiile pe care premierul le-a dat, după declaraţiile pe care preşedintele executiv al PSD, domnul Dragnea, le-a dat – am văzut şi aseară – cred că lucrurile sunt foarte, foarte clare pentru toată lumea, oricât de greu ar înţelege unii”, a mai afirmat liderul PNL.

    Răspunzând unei întrebări, Antonescu a precizat că Sorin Roşca Stănescu nu s-a pus la dispoziţie pentru a demisiona din partid. “Poziţia lui Roşca Stănescu a fost foarte clară, repetată în câteva rânduri. Poziţia mea a fost la fel de clară, poziţia BPN la fel de clară. Între aceste anunţuri publice nu s-a întâmplat nimic”, a mai susţinut liderul PNL. El a precizat că la şedinţa PNL de luni cu vicepreşedinţii executivi nu se vor lua decizii politice, acesta fiind atributul BPN al PNL.

    Conducerile PSD şi PNL s-au reunit luni la prânz în şedinţe separate, pentru a discuta ultimele evenimente legate de USL, iar şedinţa convenită de liderii Uniunii pentru a discuta divergenţele apărute a fost amânată pentru a evita continuarea scandalului mediatic, au declarat surse USL.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE