More

    Cum comentaţi comportamentul senatorului Marian Valer?

    Marius Drăgan, 37 de ani, inginer: “Faptele lui pot fi comentate oricum, dar în niciun caz ca fiind ale unui demnitar al României. Deşi nu îl cunosc personal, am înţeles că este un tip violent, mai ales verbal, care încearcă să-şi impună punctul de vedere prin acest mod sau prin şantaj. Ca senator, eu cred că ar trebui să aibă o altă atitudine şi să-şi rezolve eventualele probleme în limita legii. Consider că un astfel de om nu are ce căuta în Parlamentul României. Cine ştie câţi mai sunt ca el acolo.”

    Dorina Chiş, 48 de ani, profesoară: “Eu nu îl cunosc personal, dar niciodată acest om nu mi-a inspirat încredere. Este mult prea dur, atât în ceea ce face cât şi în ceea ce spune, şi nu este nici pe departe un om plăcut. Ar trebui să fie mai diplomat, nu să-şi impună punctul de vedere cu forţa, cum am înţeles că face. Ar trebui să-l cunosc mai bine ca să spun mai multe despre el.”

    Aurel Varga, 43 de ani, muncitor: “Cum poate fi caracterizat un om care şi-a alungat familia de acasă şi bagă groaza în colegi şi apropiaţi? Cunosc pe cineva care a avut ghinionul să lucreze împreună cu el şi la modul în care mi l-a descris, pot spune că este un om violent. Nici măcar nu-i lăsa să-şi spună părerea şi îi făcea troacă de porci dacă nu făceau exact cum le spunea el.”

    Attila Szabo, 46 de ani, şofer: “Sper să scape sătmărenii cât mai repede de senatorul ăsta, că numai rele a făcut. El nu a ştiut altceva decât să incite spiritele, să-i facă pe oameni să se certe între ei. În loc să facă pace între oameni, el mai degrabă îi întărâta pe unii împotriva altora. Cred că-i place violenţa, pentru că numai un astfel de om face astfel de gesturi.”

    Mihai Pop, 51 de ani, agricultor: “L-am văzut în timpul campaniei electorale la noi în sat şi m-am îngrozit. La televizor şi în ziar apare destul de bine, însă în realitate este cu totul altul. L-am văzut răstindu-se la un ziarist care era cu el şi era cât pe ce să-l ia la bătaie. Cred că este un tip foarte violent. Poate că l-aş fi votat dacă nu vedeam această fază, dar în acel moment mi-am dat seama că un astfel de om nu mă poate reprezenta în Parlament şi nu l-am mai votat.”

    Erika Sipos, 32 de ani, casieriţă: “Ca să poţi să spui ceva despre un om ar trebui să-l cunoşti. Eu nu-l cunosc pe acest om decât din ceea ce se scrie prin ziare. Dacă este aşa cum se scrie, atunci poate fi catalogat ca un om căruia îi place să jignească. Oricum, nu cred că este un om plăcut, agreabil, ci mai degrabă un om dificil, cu care se poate comunica foarte greu.”

    Nicolae Suciu, 68 de ani, pensionar: “Cred că este foarte violent dacă a sărit la bătaie cu ziariştii. Este inadmisibil ca un senator să se ia la bătaie cu ziariştii pentru că au scris nu ştiu ce despre el. Doar de aia este tribunal. Dacă nu i-a plăcut ce au scris de el în ziare trebuia să-i dea în judecată, nu să sară să-i bată pe ziarişti. Dacă a făcut acest gest înseamnă că este un om violent, şi verbal şi fizic. Nu cred că mi-ar face plăcere să-l cunosc.”

    Călin Popa, 25 de ani, agent comercial: “Cum poate fi denumit un comportament al unui om care provoacă, jigneşte şi, mai nou, sare să se bată?! Numai un om cu un comportament agresiv face acest lucru. Cred că senatorul Marian este foarte agresiv şi inconştient. Dacă în altă ţară un senator ar fi făcut un astfel de gest ar fi desfiinţat de presă. La noi, însă, e permis orice, că doar e senator.”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE