22 April 2018

Cum comentaţi condamnarea lui Gigi Becali la 3 ani de închisoare ?

Filed under: Sondaj |

Sorin Radu, 42 de ani, muncitor: “Mi se pare firesc faptul că Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN. E incredibil cum acest individ a reuşit să scape de justiţie timp de mai mulţi ani. Şi nu cred că va scăpa doar cu trei ani, întrucât s-ar putea ca în luna iunie să se dea sentinţa şi în dosarul Valiza, un dosar mult mai greu decât cel cu terenurile.”

Vasile Coman, 60 de ani, pensionar: “Sincer să fiu îmi pare rău ca şi om pentru Gigi Becali. Însă nu mi-a plăcut deloc comportamentul său arogant şi felul în care îi privea de sus pe cei din jur. Acuma s-a întors roata şi va trebui să stea cel puţin trei ani după gratii.”

Eniko Toth, 35 de ani, barmană: “Am fost surprinsă de decizia judecătorilor în ceea ce priveşte condamnarea lui Gigi Becali. Întâi m-a mirat de ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Însă după ce am văzut la posturile de ştiri am înţeles că magistraţii i-au cumulat pedepsele, cea cu terenurile şi cea privind sechestrarea de persoane.”

Viorel Miron, 42 de ani, şomer: “Nu ştiu ce să spun despre condamnarea lui Becali la 3 ani de închisoare. Mai ales că nici nu mă aşteptam la această sentinţă din partea judecătorilor. Plus că mă aşteptam ca în dosarul Transferurilor să fie anunţate sentinţe cu condamnarea, când colo cei opt inculpaţi au scăpat pentru moment de puşcărie.”

Cristian Mitea, 25 de ani, student: “Nu mi se pare nimic de comentat la condamnarea lui Gigi Becali. Mi se pare absolut firească decizia Curţii Supreme de Justiţie de a cumula cele două pedepse, atât în dosarul sechestrării, cât şi în cel privind schimburile de terenuri, astfel încât s-a ajuns la 3 ani de închisoare cu executare.”

Zoltan Molnar, 36 de ani, şofer: “N-am fost acasă ca să urmăresc sentinţa pentru că am avut nişte drumuri de făcut prin ţară. Am aflat la radio despre faptul că patronul Stelei şi fostul parlamentar Gigi Becali a ajuns după gratii. Nu sunt specialist în probleme juridice aşa că las la opinia magistraţilor şi a avocaţilor dacă instanţa a luat decizia corectă sau nu.”

Mariana Morar, 34 de ani, casnică: “Nu sunt deloc interesată de problema lui Gigi Becali. Dar cred că e mai bine pentru presa română faptul că omul de afaceri nu va mai intra în direct la diverse emisiuni pentru a-şi spune părerea despre toate domeniile, fie politice, sportive sau mondene.”

Bogdan Barbu, 33 de ani, zugrav: “În sfârşit s-a făcut dreptate în cazul lui Gigi Becali. Acesta a sfidat prea mult justiţia, cum că el toate le face corect. Aşa că acuma i s-a înfundat, şi cred că va mai lua ceva ani în dosarul Valiza.”

One Response to Cum comentaţi condamnarea lui Gigi Becali la 3 ani de închisoare ?

  1. E bn ca voi publicati doar criticile…dar deschideti ochi care dintre milionari tari au mai fct ce a fct gigi becali?cine a scos bani din buzunar sa ajute oameni nevoiasi??nimini doar gigi becali… Am votat majoritate cu basescu pt un viitor mai bun…unde e viitori…vrea sa combata coruptia la nivel international…????ce combatere e asta?inchide un om care nu a fct decat bn…

    Verginica stanciu
    22 mai 2013 at 04:59
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *