21 June 2018

Cum comentaţi excluderea senatorului Marian Valer din USL?

Filed under: Sondaj |

Istvan Orosz, 36 de ani, muncitor: ”Mi se pare firească decizia conducerii USL Satu Mare de a-l exclude pe senatorul Marian Valer. Mai ales că nu mi se pare normal să porţi războaie cu conducerea centrală a PSD-ului, doar pentru că nu ai primit o funcţie de ministru.”
Viorel Morar, 33 de ani, şofer: ”Stăm şi ne întrebăm de ce judeţul Satu Mare nu mai primeşte bani de la Guvern. După un an de guvernare USL-istă, am aflat că principalul vinovat pentru faptul că judeţul nostru nu beneficiază de bani veniţi de la Guvern este senatorul Marian Valer.”
Mariana Radu, 36 de ani, vânzătoare: ”Nu ştiu ce să spun despre excluderea senatorului Marian Valer din USL. Însă, dacă s-a ajuns în această situaţie, cred că este o decizie corectă din partea conducerii USL Satu Mare. ”
Victor Stanciu, 44 de ani, şomer: ”Era şi cazul ca senatorul Marian Valer să fie exclus din USL, întrucât nu mai reprezintă pe nimeni în judeţ. Din câte ştiu, sătmărenii l-au votat pentru a aduce bani judeţului şi nu pentru a bloca dezvoltarea sa.”
Rodica Barbu, 25 de ani, studentă: „Sunt sută la sută de acord cu conducerea USL Satu Mare privind excluderea lui Marian Valer, dacă omul nu înţelege că nu este bine să ataci conducerea partidului din care încă face parte, pe motiv că nu i-a dat un minister.”
Marcel Mitea, 38 de ani, inginer: „E foarte bine că a fost exclus din cadrul USL. Sper ca în cât mai scurt timp să fie dat afară şi din PSD, mai ales că propunerea de excludere a fost deja solicitată şi de PSD Satu Mare.”
Laurenţiu Coman, 60 de ani, pensionar: „După părerea mea era singura soluţie, cea privind excluderea senatorului Marian Valer din USL. S-a umplut paharul şi sper ca în scurt timp acesta să îşi piardă şi mandatul de senator.”
Veronica Molnar, 34 de ani, casnică: „Pe mine una nu mă interesează deloc faptul că senatorul Marian Valer a fost exclus din USL. Din păcate, am treburi mai importante decât să dezbat dacă e bine sau nu ca Valer Marian să fie dat afară din USL.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *