More

    Deschidere electrizantă a Zilelor Sătmarului

    prima

    Cea de-a XVII-a ediţie a Zilelor Oraşului Satu Mare a debutat în forţă. A fost, din toate punctele de vedere, seara sătmărenilor. După o perioadă de absenţă, celebra trupă Stigma a cântat din nou Imnul Sătmarului, iar Corina a “incendiat” miile de persoane care au asistat la concert. Autorităţile judeţene şi locale, în frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi gazda evenimentului, respectiv primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, au luat pulsul direct de pe scenă, fiind aclamaţi la scenă deschisă şi la un an de la câştigarea alegerilor locale.

    Deschiderea oficială a celei de-a XVII-a ediţii a Zilelor municipiului Satu Mare a fost una spectaculoasă. Printre miile de participanţi au fost prezente oficialităţi judeţene şi locale, în frunte cu preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef şi Mircea Govor, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica – gazda evenimentului, deputaţii Octavian Petric şi Andreea Paul, respectiv şefi de instituţii publice deconcentrate. Preşedintele CJ, Adrian Ştef, a profitat de ocazie şi i-a invitat pe sătmăreni la o nouă distracţie de Ziua Judeţului Satu Mare. “Stimaţi sătmăreni, acum un an am promis, împreună cu domnul primar, că va fi în fiecare an o zi a oraşului foarte frumoasă. Am promis un 1 Decembrie frumos, Revelionul a fost minunat, iar ziua oraşului este fantastică. Vreau să vă reamintesc că peste o lună ne reîntâlnim de Ziua Judeţului. De 23 iunie vă aştept din nou, împreună cu domnul primar Dorel Coica, cu domnul vicepreşedinte Mircea Govor, prietenul meu, aici, tot în Piaţa 25 Octombrie de Ziua Judeţului”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef. Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de către primarul Dorel Coica: “Declar deschisă a XVII-a ediţie a Zilelor Municipiului Satu Mare, să înceapă muzica, distracţia, să ne simţim bine. La mulţi ani, Satu Mare! La mulţi ani, sătmărenii mei iubiţi!”.

    Sătmărenii îi vor putea urmări astăzi, de la 20.30, pe rapper-ul Puya, urmat de DJ Project, de la 21.20, respectiv Ştefan Bănică Jr., de la 22.15. A doua zi se va încheia cu un foc de artificii. Ultima zi va fi încheiată de Alex Velea, care va concerta de la ora 21.15, iar în final vor urca pe scenă cei de la Hi-Q. Tot duminică, pe scena de folclor, vor concerta Nicolae Furdui Iancu, Cristian Pomohaci şi Fraţii Petreuş, alături de alte nume consacrate ale folclorului codrenesc şi oşenesc din judeţul Satu Mare.

    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE