26 April 2018

Interogatoriul numitului Marian Valer

Filed under: Locale |

valer_marian

În baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, redacția cotidianului Gazeta de Nord- Vest îi adresează în mod cât se poate de public 20 de întrebări senatorului Marian Valer. Răspunsurile la aceste întrebări îi vor lămuri definitiv pe sătmăreni cine a ajuns să-i reprezinte în Parlamentul României.
1. V-ați falsificat declarația de avere în perioada în care ați ocupat funcția de șef de cabinet al președintelui Consiliului Județean Satu Mare?
2. În ce mod ați dobândit apartamentul situat pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Satu Mare? De unde ați avut banii necesari?
3. Ce alte bunuri ați mai agonisit în cei aproape 30 de ani de activitate în care ați ocupat funcții înalte și bine retribuite?
4. Câte zile ați fost prezent la dezbaterile Senatului în decursul acestui an?
5. Care au fost motivele pentru care ați lipsit de la Senat, participând în schimb la evenimentele publice din județul Satu Mare?
6. Care este relația dumneavoastră cu ceilalți membri ai Senatului României? Dar cu membrii Guvernului Ponta? În ce relații sunteți cu conducerea centrală a PSD?
7. Ce proiecte din județul Satu Mare au primit finanțare ca urmare a lobby-ului exercitat de dumneavoastră la București? Enumerați proiectele și sumele alocate.
8. Câte din inițiativele legislative proprii au fost adoptate în Parlament, dacă aveți așa ceva?
9. Câte dintre problemele celor 3.000 de sătmăreni pe care susțineți că i-ați primit în audiență le-ați și rezolvat efectiv, fără să-i pasați redactorilor GNV?
10. Problemele de sănătate ivite la creier vă permit să vă exercitați activitatea de senator? Ați consultat vreun specialist în acest sens în 2013?
11. Ați solicitat diverse sume de bani în interes personal unor oameni de afaceri sau directori de instituții deconcentrate din județul Satu Mare? Enumerați sumele de bani primate în fiecare caz în parte.
12. Din ce fonduri ați finanțat apariția ziarului clonă apărut ilegal sub sigla Gazetei de Nord-Vest în data de 10 mai? Cine a plătit tiparul? Cine a distribuit ziarul?
13. V-ați implicat în politica editorială a cotidianului Gazeta de Nord- Vest, terorizând redactorii publicației, deși nu aveați nicio calitate oficială în cadrul acesteia?
14. Le impuneați redactorilor ce și cum să scrie? Obișnuiați să dictați telefonic conținutul rubricii Gura Târgului?
15. În ce relații sunteți cu foștii dumneavoastră colaboratori? Pe câți dintre ei i-ați atacat în presă sau i-ați agresat fizic?
16. Este adevărat că obișnuiați să nu vă achitați consumația în localurile publice, cerându-le angajaților și colaboratorilor dumneavoastră să facă acest lucru?
17. Cât de des consumați băuturi alcoolice, în timpul zilei, dar mai ales în timpul nopții? Cum vă afectează acest lucru luciditatea și capacitatea de muncă?
18. Cât s-a cheltuit din banii Gazetei de Nord- Vest pentru excursii în străinătate, abonamente telefonice, diverse deplasări în țară, respectiv alte asemenea bunuri și servicii de care ați beneficiat dumneavoastră și aparținătorii dumneavoastră?
19. Aveți deseori impresia sau chiar convingerea că sunteți urmărit de serviciile secrete prin toate mijloacele, inclusiv din elicopter?
20. Credeți că OZN-urile există?

10 Responses to Interogatoriul numitului Marian Valer

 1. Ultima intrebare este de-a dreptul bestiala!

  Ion Satmareanu
  16 mai 2013 at 10:00
  Răspunde

 2. Sa intelegem ca comentariile nu vor mai fi cenzurate??

  Cenzura.
  16 mai 2013 at 10:52
  Răspunde

 3. un nenorocit, numai gura e de el

  gugu
  16 mai 2013 at 11:27
  Răspunde

 4. Cine râde la urmă, râde mai bine. Politica este o curvă.

  fane
  16 mai 2013 at 14:49
  Răspunde

 5. Redactia ziarului cine o reprezinta? govor? alta buruiana a orasului; d-le govor n-ai voie sa pui intrebari atata timp cat esti la fel de DALMATIAN

  poporul
  16 mai 2013 at 15:10
  Răspunde

 6. Era si cazul! Asteptam de mult sa se ocupe cineva si de "domnul senator"!

  Laura
  16 mai 2013 at 16:45
  Răspunde

 7. Nu știu cine este autorul acestui articol ca să pot să mă adresez direct dânsului. (Așa, doar ca o discuție cu totul colaterală, îl informez că mie îmi plac autorii care mai și semnează, deci cei care se simt responsabili față de cele scrise în articol si nu se ascund după aliasuri gen “Posted by: Gazetanv”).

  Este clar, senatorul nu-i întreg, fiindcă are se pare niscaiva probleme serioase la mansardă. Dar, bănuiesc că dânsul nu a devenit așa, bolnav peste noapte, doar după ce a fost ales senator anul trecut.

  In context, îl întreb cu tot respectul pe autorul articolului, cum se explică faptul că senatorul a fost ținut în brațe, a fost împins în față, a fost sprijinit financiar și cu votanți – adică de cei puși de primari, etc.; cum de a putut fi sprijinit de către cei cu care se află acum în conflict fățiș, printre care si vicepreședintele (din ziua de azi) a Consiliului Județean.

  Nu au fost cunoscute de loc apucăturile senatorului înainte ca acesta să fie “ales” și propulsat atât de sus?

  Nu mă aștept neapărat la un răspuns, având în vedere asemănarea de nume dintre VICEPREȘEDINTELE C.J. și DIRECTORUL GENERAL GAZETA DE NORD VEST & NORD VEST TV.

  Dar totuși, cine știe, poate s-a schimbat într-adevăr ceva la GNV.

  Horia Mărieș
  16 mai 2013 at 16:47
  Răspunde

 8. mai are o copie acest domn perfcta .instruit crescut de el domnul IANCU RADU viceprimar mediesu aurit

  silaghi
  17 mai 2013 at 21:31
  Răspunde

 9. de ce nu se afiseaza toate comentariile?

  silvia
  19 mai 2013 at 20:20
  Răspunde

 10. Stocking stuffers appear in just about all izes and shapes. One thing to look at is the price range. Whatever dimensions, these kind of products will mount up dollarwise, when browsing cheap merchants plus income.

  ugg classic short grey
  13 septembrie 2013 at 13:33
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *