More

    Judoka de la CS Unio participă la Balcaniada din Macedonia

    judo1

    ”Vrem să luăm trei medalii”, cu acest gând a plecat spre Campionatele Balcanice de judo din Macedonia antrenorul Mihai Terelyi de la CS UNIO.

    Avându-i în lot pe Cristian Șereș, Mihaela Faur și Kovacs Dora, tehnicianul de la UNIO e convins că sportivii săi au șanse mari să urce pe podium și la această ediție a Campionatelor Balcanice . ”Mergem la București și de acolo la Ohrid în Macedonia. Cristi Șereș are de apărat medalia de aur cucerită anul trecut iar Dora a luat argintul anul trecut, iar acum sperăm să îmbunătățim rezultatul” ne-a spus inimosul antrenor Mihai Terelyi.
    Sâmbătă vor intra în concurs, la U18, Mihaela Faur la cat.70kg. și Dora Kovacs la cat. 63 kg. Iar duminică va concura la U 21, Cristian Șereș la cat. 60 kg.
    Conducerea clubului UNIO ține să mulțumească Primăriei Satu Mare pentru sprijinul acordat sportivilor pentru participarea și la această competiție.
    Un alt judoka de la CS UNIO, Samel Lorand va participa în acest week-end la Campionatele Naționale Universitare de la Sibiu.
    Lorand Samel va reprezenta Universitatea de Vest Vasile Goldiș și are de apărat titlul național cucerit anul trecut. De altfel, Lorand Samel e favorit la medalia de aur și e aproape de o participare în vară la Mondialele Universitare din Rusia.

    Florin Mureșan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE