24 April 2018

LPS Satu Mare câştigă titlul şi la Juniori C

Filed under: Sport |

LPS

Se pare ca editia 2012-2013 a fost una a Liceului cu Program Sportiv care a castigat trei din cele patru campionate organizate de AJF Satu Mare, respectiv la juniori C, D si E .
Ieri echipa pregatită de Dacian Nastai a terminat la egalitate cu CSS Carei și astfel a câștigat campionatul județean la Juniori C. Deoarece în campionatul organizat tur-retur LPS a s-a impus de două ori împotriva celor de la Carei, 2-0 si 1-0, in play -off, egalul le-a fost suficient satmarenilor. LPS Satu Mare a reușit sa egaleze de două ori prin Dura Daniel și Orosz Gergo.
Iata lotul campionilor : Moroz Sebastian, Nagy Leon, Orosz Gergo, Dobai Cristian, Man Cătălin, Vincze Levente, Răzvan Vonet, Tempfli Peter, Beres Denis , Vincze David, Dura Daniel, Cubas Denis, Kanalos Tony, Szantai Szabolcs, Balint Kristofer, Angyus Carlos, Ovidiu Holici, Nagy Mate, Turbuț Daniel, Bonea Daniel, Tămășan Anghel, Urs Timotei. Antrenor Dacian Nastai.
Urmează un program foarte incărcat pentru acești jucatori și asta deoarece in perioada 30 mai-2 Iunie aceștia vor participa la turneul final al ONSS ,după care incepand cu 3 Iunie vor merge în aceeași formulă la zona juniorilor C. La faza zonala s-au calificat Gloria Bistrița, Salina Ocna, FC Zalău, Ardealul Cluj sau CFR Cluj și campioana județului Satu Mare, LPS Satu Mare.

Florin Mureșan

5 Responses to LPS Satu Mare câştigă titlul şi la Juniori C

 1. Vad ca scrieti cum au pierdut careienii de doua ori,dar cum au castigat satmarenii de ce nu scrieti sau ca ieri au marcat si doi copii de la Carei sau cum si-a rupt domnul Nastai tricoul de pe el…RUSINOS…

  parinte
  27 mai 2013 at 00:25
  Răspunde

 2. Aşa câstigă sătmarenii tot timpul,se opreşte mingea în baltă de 2 ori cu noroc,ce să faci,au mâncat căcat toţi,împreuna cu nastai care de frustare si-a rupt tricoul,probabil in vestiare le-a dat portia de cacat sa o manance,altcumva nu puteau sa ii bata pe careieni.Oricum,CSS-ul a fost peste.

  tottimpul
  27 mai 2013 at 01:48
  Răspunde

  • Asa castiga satmarenii ? In primul rand .. S-a vazut clar cum L.P.S a fost mult peste Carei , nu invers . In al 2-lea rand nu aveti dvs treaba ce a facut domnul Nastai la pauza sau in timpul jocului . Consider ca 2 victorii clare in campionat + acest rezultat e de ajuns .

   ^_^
   27 mai 2013 at 16:41
   Răspunde

 3. Careieni frustrati, va rugam sa va linistiti si sa va faceti ziarul dumneavoastra in care sa va laudati plozii cat doriti. Doar primul loc se premiaza, restul nu conteaza, asa ca fi-ti fair-play si felicitati-va adversarii pentru ca v-au batut de doua ori si implicit au fost mai buni. Multa Bafta!!

  cucurucu
  27 mai 2013 at 14:23
  Răspunde

 4. Stimate domn daca pot sa-ti spun asa,aici e vorba de copii si nu de plozi,dar probabil ca fondul de cuvinte pe care il detii nu-ti permite o alta exprimare,iarasi ,,maturitatea" da care dai dovada in exprimare e similara cu ceea ce am vazut atat ieri cat si la cele doua meciuri din campionat cand ati castigat cu arbitrii si ati dat dovada de o crasa lipsa de fair play cand ati marcat in momentul cand trei copii de la Carei erau cazuti iar antrenorul vostru se facea ca ploua si ii indemna pe copiii de la Satu Mare sa mearga pe contraatac si sa inscrie…Oricum la meciurile viitoare puneti mai multe tricouri pe marginea terenului…a fost stresul mare…Totusi e vorba de niste copii…Si mai atent la gramatica ,,fi-ti"…

  parinte
  27 mai 2013 at 16:34
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *