More

    Meciul care readuce Sătmarul în Liga a 2-a

    olimpia-satu-mare-2013

    olimpia-satu-mare-2013Se anunță spectacol total în această seară pe stadionul Olimpia. Satu Mare revine în liga a 2-a după o pauză de șapte ani iar conducerea clubului vrea să marcheze cu fast acest moment. Astfel, trei parașutiști vor aduce mingea și cupa înaintea partidei cu Național Sebiș , jucătorii vor arunca fanilor în tribune 30 de mingi cu autografe iar la intrare fiecare spectator va primi câte un steguleț ”galben-albastru”. ”Vrem să fie o sărbătoare pentru toți iubitorii sportului sătmărean. E o performanță deosebită pe care vrem s-o marcăm așa cum se cuvine”, spune președintele Olimpiei, Dan Băbuț.

    De altfel, jucătorii Olimpiei au împărțit ieri la prânz în oraș materiale promoționale și i-au invitat pe sătmăreni să le fie alături la stadion.
    Partida de azi de la ora 18 cu Național Sebiș e ultima pe care Olimpia o joacă în acest sezon și asta deoarece în ultima rundă elevii lui Csik vor cîștiga la masa verde meciul cu ”retrasa” FCM Turda.

    Antrenorii și jucătorii par concentrați la importanța momentului și promit o nouă victorie. ”Așa cum am spus, vrem să câștigăm toate meciurile din retur. Până acum ne-au ieșit bine pașii și sunt convins că nu ne vom împiedica acum la ultimul meci”, spune antrenorul Tibi Csik. Singurul absent din lotul Olimpiei pentru acest ultim meci e fundașul Glodean, suspendat pentru cumul de galbene.
    Partida va fi arbitrată de Claudiu Ştefănuţi din Bistrița, la centru, ajutat la cele două margini de Szekely Iulian și Rigo Monica din Cluj-Napoca.
    Olimpia ar putea începe meciul de azi în formula: Șuta- Sabău, Mureșan, Iuhas, Hanus- Gavrilescu, Villand, Micaș, Kinczel- Bujor, Feier.

    Mihai Petcuț: ”Ce a reușit Olimpia e de domeniul fantasticului. Jos pălăria!”
    Antrenorul celor de la Național Sebiș, Mihai Petcuț, e conștient că-l așteaptă un meci dificil la Satu Mare şi s-a arătat impresionat de parcursul perfect al Olimpiei din retur . „Sunt în avantaj, la meciul cu noi le e suficient și un punct ca să fie matematic promovați, dar poate fi cu două tăișuri. Pot fi şi prea relaxați, dar și pot juca mai bine. În lupta lor pentru promovare cu Hunedoara, cred că Ștefan Silaghi (n.r. președintele AJF Satu Mare) e cel care a crezut cu adevărat. Nu ştiu pe ce s-a bazat, cert e că, până la urmă, i-a ieșit, jos pălăria pentru traseul lor din retur. Eu îl cunosc ca și observator, de când eram la Gloria, nu am avut probleme vreodată, am avut o relație de respect. Ca și conducător, a reușit ceva, să zic, de domeniul fantasticului”, a remarcat Petcuţ, reamintind că trupa sa merge la un rezultat bun, pentru puternica dorință de a evita locul 9 la final.

    Liga 3-a, seria a 5-a
    Rezultatele etapei a 25-a:
    FC Zalău – CS Osorhei 2-3
    Sănătatea – FC Hunedoara 2-4
    Unirea Dej – Plimob 7-1
    Seso – Şoimii Pâncota 3-1
    Jiul Petroşani – Europa Alba Iulia 0-3*
    Olimpia Satu Mare – Naţional Sebiş, se dispută azi, de la ora 18:00

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE