More

    Olimpia, la un punct de promovare!

    olimpia-seso-1

    Olimpia Satu Mare își continuă parcursul perfect din acest an în campionat și cu două etape înainte de final mai are nevoie de un punct pentru a promova și matematic în eșalonul second. Elevii lui Tibi Csik au învins clar, scor 2-0 sîmbătă după amiază pe SESO Cîmpia Turzii și au ajuns astfel la a 9-a victorie consecutivă în retur.

    Olimpia a dominat clar și după o serie de ocazii irosite în prima repriză, imediat după pauză a reușit să se desprindă pe tabela de marcaj.
    Reprimit în lot după suspendarea de luna trecută, Dan Gavrilescu a făcut un meci bun, a ratat o ocazie importantă în prima repriză și a dat pasele decisive pentru reușitele semnate de atacanții Vlad Bujor și Daniel Feier în minutele 54 și 63.De remarcat că Vlad Bujor și-a trecut în cont și o bară în prima repriză.
    Cu această victorie, Olimpia rămîne pe primul loc în serie, cu 52 de puncte. FC Hunedoara e pe poziția a 2-a cu 49 de puncte.
    Olimpia mai are nevoie doar de un egal etapa viitoare pentru a fi și matematic promovată în liga a 2-a. Sîmbătă galben-albaștrii vor întîlni pe Național Sebiș iar apoi în ultima etapă vor cîștiga la masa verde partida cu FCM Turda, echipă retrasă din campionat.

    OLIMPIA – Șuta – Glodean, Mureșan, Iuhas, Hanus – Gavrilescu, Villand, Micaș(46 Feier), Molnar(51 Botoș)- Kinczel ( 51 Roatiș), Bujor ( 67 Dragoș).
    Seria V, etapa a 24-a

    CS Oșorhei – Sănătatea Cluj 1-0
    FC Hunedoara – Unirea Dej 1-1
    Plimob – Șoimii Pîncota 1-2
    Olimpia – SeSo Cîmpia Turzii 2-0
    Europa C. Criș – FC Zalău 1-0
    Turda – Jiul Petroșani ambele pierd cu 3-0
    Național Sebiș a stat.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE