19 April 2018

Paria Sătmarului – senatorul Marian Valer

Filed under: Anchete&Reportaje,Top News |

valer-marian-foto-adevarul

Este de notorietate faptul că senatorul Valer Marian este un individ cu multe probleme. Ex-procurorul, personaj cu o personalitate dublă, are o plăcere perversă de a crea neplăceri celor din preajmă. Acest lucru i-a fost caracteristic senatorului și atunci când era procuror comunist sau mai târziu când avea calitatea de jurnalist ori în prezent când se foiește ca politician. Marian Valer a avut mari probleme în a crea o relație statornică cu sexul opus. Ieșirile sale bolnăvicioase și necontrolate au făcut femeile din viața senatorului să renunțe. Ca prin minune, atunci când Marian Valer a ajuns directorul Gazetei de Nord-Vest, o tânără liniștită părea să-i accepte capriciile senatorului. O cheamă Ingrid Sorokin.

 

Teroarea fizică și psihică a gonit femeile din viața senatorului
Marian Valer, când a prins cheag ca jurnalist și mai târziu ca director al cotidianului Gazeta de Nord-Vest, părea că a intrat pe făgaşul normal al vieții, făcând un cuplu aparent perfect cu tânăra Ingrid Sorokin. Femeia a venit în relație cu un băiețel. La scurt timp, după ce cei doi s-au cuplat, Ingrid a rămas însărcinată, aducând pe lume o fetiță. Chiar și în această etapă a cuplului totul părea perfect. Doar că… Ingrid nu mai era atât de veselă ca înainte, iar prezența ei în public s-a rărit și deseori zile în șir nu ieșea din casă. Prietenii celor doi au pus aceste aspecte pe seama dăruirii tinerei pentru a-i crește pe cei doi copii.

Valer și cu Ingrid au avut în realitate probleme mari. El, fire impulsivă, după chefurile zilnice a ajuns un adevărat coșmar în viața femeii. Odată ajuns senator problemele sale de judecată și comportamentul în cuplu au căpătat o nouă turnură. Apropiații cuplului au descris relația lor cu adjective precum iad, chin, agresiune fizică și psihică. Victimele acestor fapte, de altfel pedepsite și de lege, au fost Ingrid și cei doi copii. În interesul celor doi minori nu vom da detalii despre momentele de groază senatorială prin care au fost nevoiți să treacă. În urmă cu vreo doi ani, după o noapte de chin Ingrid a luat decizia de a-l părăsi pe cel care i-a fost ani de zile tovarăș de dormitor și tatăl unuia dintre copii. Ingrid s-a mutat la Baia Mare și a început o nouă viață. Senatorul cu ieșirile sale bizare a rămas la Satu Mare, abandonat și izolat de prieteni.

După ani de zile și un proces chinuitor pentru Ingrid, Marian Valer a fost nevoit să cedeze apartamentul în care ani de zile a fost chiriaș și pe care a reușit să-l treacă pe numele său în urma unor inginerii procedurale, în favoarea fetei cuplului Valer-Ingrid. Cititorii mai pretențioși poate au remarcat că am vorbit doar despre cuplul format din senator și Ingrid, fără să folosesc termeni precum soții Valer și Ingrid Marian. Motivul este extrem de simplu: senatorul a refuzat în repetate rânduri să-și legalizeze relație sa cu Ingrid. Chiar și în aceste zile pe pagina oficială a Senatului Marian Valer la rubrica „Stare civilă” a trecut „concubinaj”.

 

Fosta concubină îl lasă pe senatorul Marian fără adăpost
În urmă cu câteva zile fosta concubină a lui Marian Valer a decis ca în interesul minorului să vândă apartamentul căpătat de senator în urma unei mici „păcăleli” (în curând vom reveni la acest aspect). “Satu-Mare: Vând/schimb apartament la bloc. Preț: 42.000 euro. Descriere: Apartament trei camere, 100 mp, decomandat, aflat în buricul orașului lângă Prefectură. Schimb cu apartament asemănător în Baia Mare. Telefon: 0742.160.xxx”, – așa sună anunțul postat pe un site de la mica publicitate de fosta concubină a senatorului Marian Valer . În acest fel, dacă Ingrid Sorokin va găsi un cumpărător, senatorul va ajunge pe străzi. Singura sa șansă de a trece onest peste acest hop din viața sa este să se mute în chirie solicitând ulterior de la administrația locală din Satu Mare o locuință socială. Îmi permit o apreciere personală și spun că va arăta îngrozitor într-o declarație de avere faptul că un senator al României locuiește într-un garsonieră socială. Firește, Marian Valer se mai poate muta în casa părintească aflată în satul Dăbâca, în județul Cluj.

 

Femeia abandonată de senator a ajuns să dea anunțuri „matrimoniale”
După ce a scăpat din infernul senatorial fosta concubină s-a apucat de o mică afacere: toaletare canină. O afacere interesantă, dar nu bănoasă, nu într-o perioadă economică nefavorabilă și mai ales într-un oraș cu probleme speciale cum este Baia Mare. Tunsul cu foarfeca, stripping-ul, spălatul, coafatul, periatul, tăiat unghiilor, descâlcitul părului, curățat urechilor și vidatul glandelor perianale la dulăi și alte lătrătoare abia aduc banii necesari întreținerii celor doi copii.

Dar chestiunile financiare sunt doar una dintre problemele cu care fosta concubină a senatorului trebuie să facă față. Singurătatea și nevoia unui bărbat atent, tandru și respectuos au împins-o pe fosta tovarășă de dormitor a senatorului Marian Valer să se înscrie pe un portal matrimonial rău famat. “Vreau să îmi fac prieteni noi” – spune Ingrid (39) pe portalul Badoo. Nu vom face comentarii despre acest mesaj și nici despre mesajele deochiate care circulă pe acest portal de agățat, dar trebuie precizat că avem convingerea că nu depravarea a trimis-o pe Ingrid în această postură ingrată. Motivul, fără tăgadă, este suferința de care a avut parte această femeie din partea bărbatului iubit, procurorul comunist, ex-jurnalist și fost senator PSD, Marian Valer.

László KÁLLAI 

20 Responses to Paria Sătmarului – senatorul Marian Valer

 1. Superba poza!!!!!asta merita fatalau.Va rugam scapatine de el

  QND
  31 mai 2013 at 03:25
  Răspunde

 2. Ai dreptate i se potriveste ca o manusa ptr toate faradelegile care le_a facut.speram sa ne scape de el cat mai curand.Adio dintosu

  MRU
  31 mai 2013 at 03:28
  Răspunde

 3. Valerica nici nu stii ce vargat incepi sa fii..}}Asteptam cu interes informatiile voastre,nu de alta dar vrem sa stim toate porcariile acestei hahalere

  M Bledescu
  31 mai 2013 at 03:36
  Răspunde

 4. Mai ce i se potriveste cuvantul fatalau,acest valerica scula mica pe langa faptul ca arata execrabil cu dintii aia de cal.se pune si terorizeaza un judet.Pai haideti ca de zilele satmarului sa-l scoatem la vanzare si sa=l vindem PRM=ului.Poate ne scapa tribunul de el..{{{{

  satmareanul
  31 mai 2013 at 03:47
  Răspunde

 5. nu pot sa inteleg:l-ati acuzat ca a intrat cu picioarele in viata multora,dar acum voi ce faceti/exact acelasi lucru.

  ioan
  31 mai 2013 at 11:06
  Răspunde

 6. haideti sa fim seriosi va deranjat valer marian atunci cand a aratat concret cine se face vinovat de majararea inpozitelor si taxelor cu 16% pe anul 2013 in judetul satu mare sau atunci cand va rugat sa raspundeti la cateva intrbari in fata electoratului?????????????????.

  Valeriu
  31 mai 2013 at 11:15
  Răspunde

 7. Cred ca sunteti deficitari, banuiesc ca daca nu era "valer " ziarul vostru ar fi avut de suferit din pricina lipsei de subiecte; cred ca ar trebui sa va reorientati si sa va axati pe problemele reale ale municipiului care a ajuns un oras MORT; fara centura,fara al treilea pod, drumuri proaste, investitii zero… incercati sa deveniti un ziar serios

  Ciprian
  31 mai 2013 at 12:01
  Răspunde

 8. Vorbind zilnic de el, il faceti vedet si inseamna ca va pasa de el. Da' mai lasati-l in mama d…. si vedeti-va de ale voastre pentru ca sincer sunteti penibili. Mai bine faceti reportaje despre neajunsurile oamenilor, despre cum nu sunt respectate drepturilor ce muncesc la privati. Va dau eu un pont: faceti un articol despre marii privati ( Unicarm, Barta Ati, etc.) care nu le dau libere angajatilor, concediile sunt reduse la jumatate desi in contractul de munca scrie numarul de zile lucratoare si altele. Can d o sa faceti astfel de reportaje, o sa va citesc cu placere.

  gigi
  31 mai 2013 at 14:42
  Răspunde

 9. Ex-procurorul, are in sange ceea ce ar trebui sa aiba mai toti procurorii, si anume, puls. Verificati-va pulsul morti umblatori.

  DNQ
  31 mai 2013 at 16:14
  Răspunde

 10. "intr-un garsoniera", "taiat unghiilor", "curatat urechilor". Domnule"jurnalist", nu e bine…

  luca
  31 mai 2013 at 18:02
  Răspunde

 11. guru
  31 mai 2013 at 18:54
  Răspunde

 12. Mai Ioane pai sa vada si sa simta si el cum e sa-ti intre cineva cu bocancii in viata.Afara din satmar cu dintosu

  bledescu
  1 iunie 2013 at 03:11
  Răspunde

 13. Cred ca ar trebui sa vedeti problemele reale ale orasului; de ce la aceasta ora nu exista nici un demers pentru centura si al treilea pod asa cum s-a promis, de ce nu s-a construit nimic din apartamentele promise, de ce drumurile sunt cum sunt, de ce nu vin investitorii si multe altele mult mai importatante decat “raca voastra cu senatorul Marian” sau DE CE SATU MARE A DEVENIT UN ORAS MORT?

  Ciprian
  1 iunie 2013 at 14:28
  Răspunde

 14. dar cei care lau lins in cur pana nu a inceput razboiul ce ar merita???

  bebe
  1 iunie 2013 at 18:46
  Răspunde

 15. cam asa ,ani de zile l-au lins in fund si acum e rahat inclusive acest "ziar".Este ceva normal in societatea romaneasca ,non valorile sunt promovate.Cei cu valoare au plecat si pleaca incet.Tara de barbari

  bebe 1
  2 iunie 2013 at 02:00
  Răspunde

 16. cam asa ,ani de zile l-au lins in fund si acum e rahat inclusiv acest “ziar”.Este ceva normal in societatea romaneasca ,non valorile sunt promovate.Cei cu valoare au plecat si pleaca incet.Tara de barbari

  bebe 1
  2 iunie 2013 at 02:02
  Răspunde

 17. D-le Kallai,

  dumneata esti jurnalist?!…e un articol de rahat, inteleg ca senatorul X o fi avand probleme de natura psihica dar sa va legati in halul acesta de concubina lui care pana la urma nu v-a jignit cu nimic si nu e ea responsabila de rea purtarea lui marian, se pare ca esti un jurnalist de "nimic si nimicuri"…execrabila lucrare

  Alin
  2 iunie 2013 at 13:06
  Răspunde

 18. inceredibil….postati doar mesajele care va pun pe voi intr-o lumina buna!
  Misei mai sunteti

  Alin
  3 iunie 2013 at 13:53
  Răspunde

 19. Sunteti de toata voma.cu ce v-a suparat si saraca femeie sa-i puneti numele in clar?Nu jucati corect!!!. Razboiul e intre voi si marian .

  teo
  3 iunie 2013 at 18:26
  Răspunde

 20. super acest lucru este minunat am gasit ceva la fel aici la WZY.RO 🙂 imi place

  dragoste
  31 iulie 2013 at 20:03
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *