21 April 2018

PC se ţine departe de senatorul Valer Marian

Filed under: Locale |

crstian-smadu

Liderul Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Conservator, Cristian Smadu, se ţine departe de scandalul politic provocat de senatorul Valer Marian. Cristian Smadu a precizat că nu a fost contactat de senatorul Marian, arătându-se extrem de deranjat de ultimele evenimente care au avut loc în cadrul Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social Democrat.

Liderul Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Conservator, Cristian Smadu, a precizat că nu a avut nicio convorbire cu senatorul Valer Marian vizavi de o eventuală adeziune a senatorului sătmărean. “Vreau să vă spun într-un mod mai mult decât oficial, eu ca şi lider al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Conservator nu am avut nicio discuţie vizavi de acest subiect cu senatorul Valer Marian”, a declarat Cristian Smadu. Întrebat dacă senatorul Valer Marian îl va contacta personal pentru a se înscrie în Partidul Conservator, Cristian Smadu a fost mai mult decât tran-şant, declarând că nu îl interesează acest subiect. Mai mult, liderul conservator s-a declarat extrem de deranjat de ultimele scandaluri care au zguduit scena politică sătmăreană. “Nu mă interesează acest subiect, vreau să fiu extrem de clar. Tot ce s-a întâmplat în judeţul nostru a fost deranjant, nu am gustat acest spectacol, vizavi de ce s-a întâmplat în Satu Mare, mai exact în Partidul Social Democrat. Sper ca foarte repede să se liniştească apele şi lucrurile să revină la normal”, a declarat Cristian Smadu.

2 Responses to PC se ţine departe de senatorul Valer Marian

 1. dar cand a-ti facut pactul in judet cu PSD ai avut ceva cu senatorul, era bun atunci, ai realizat ce ai dorit apoi…..cum se numesc asemenea oameni???

  gugu
  16 mai 2013 at 11:29
  Răspunde

 2. What a material of un-ambiguity and preserveness of precious experience concerning unpredicted emotions.

  my homepage :: Rochii de mireasa (http://www.Facebook.com)

  www.Facebook.com
  23 august 2013 at 14:41
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *