More

    Reghecampf şi MM preiau şefia la Steaua

    meme-stoica

    Laurentiu Reghecampf a fost la Penitenciarul Rahova pentru a-si stabili viitorul la Steaua, dupa o discutie cu Gigi Becali. Antrenorul Stelei nu a dorit sa faca nicio declaratie, insa Mihai Stoica l-a asigurat ca Reghecampf va ramane la echipa.
    Laurentiu Reghecampf, Mihai Stoica si Ionut Lutu au sosit fara a da declaratii la Penitenciarul Rahova, joi, in jurul orei 12 fara un sfert. Ei au asteptat sa intre pentru a avea o discutie cu Gigi Becali, dupa care au intrat, MM avand si o punga cu haine la el, dar si un costum nou.
    Cei trei au iesit de la discutiile cu Gigi Becali dupa 45 de minute, la 13:30. Reghecampf nu a dorit sa declare nimic, insa MM a dezvaluit ce s-a discutat la interior.
    “Am un mesaj de la Gigi Becali: Steaua va fi condusă de Laur și de mine, putere maximă. Nimeni din familia lui Gigi nu are voie să mai vorbească de Steaua și dacă cineva vorbește despre Steaua, o face în numele propriu! Al doilea lucru foarte clar este următorul: Gigi Becali își va respecta cuvântul milimetric. În rest, la orice întrebare răspunsul este același: Gigi Becali este el!”, a spus MM Stoica.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE