More

    Spectacol în ploaie!

    2

    1

    Nici măcar ploaia căzută în rafale sîmbătă la prînz nu i-a putut ține departe de poligonul ACR pe iubitorii sporturilor cu motor. Etapa a doua a Campionatului de Rally Sprint 2013 a adus la start 37 de concurenți, încurajați de zeci de spectatori de pe margine.
    Din păcate, asteptarile organizatorilor nu s-au adeverit iar recordul de participare nu a fost doborît, organizatorii dînd oarecum vina pe vremea capricioasă.
    ”Cei 37 de concurenti au demonstrat cum se scoate cel mai bun timp si in conditii de ploaie, si cum se conduce o masina de cursa fara a avea evenimente nedorite. Nu a existat nici un accident, nici o derapaj, doar cateva mici probleme tehnice. Este de mentionat ca pista a fost securizata cu foarte multe cauciucuri pentru a proteja concurentii si au fost prezenti si cei de la ISU Satu Mare care nu au fost nevoiti sa intervina la nici o situatie” a spus evident mulțumit David Seletye, directorul ACR Satu Mare.

    Rezultate:
    Grupa JN.1 : locul 1. Balogh Alex 14 ani (Satu Mare, Mazda) ; locul.2. Iocsak Leontin 13 ani (Livada, VW Golf) ; locul 3. Tarța David 11 ani (Baia Mare, Suzuki Swift)
    Grupa JN.2 : locul 1. Kira Laurențiu 16 ani (Satu Mare, Honda); locul 2. Pereș Emilian Octavian 17 ani (Satu Mare, Mazda); locul 3. Purgui Flaviu 15 ani(Satu Mare, Peugeot)
    ON.1 – 1.Füstös Tiberiu(Dej, Mitsubishi); 2. Havrilah Peter (Baia Mare, Trabant) 3. Kis Kasza Szilárd (Satu Mare, Honda)
    ON.2. – 1. Caraba Cosmin (Satu Mare, Toyota); 2.Balogh Edgard(Satu Mare, Mitsubishi); 3 Kis Kasza Szilárd (Satu Mare, Honda.).

    ON.3 – 1. Farcău Cătălin (Satu Mare, BMW); 2. Bakonyi Raul (Satu Mare, BMW) 3. Hojda George (Vetis, BMW)
    OO.1 – 1,. Vezendan Mihai (Satu Mare, Honda) ; 2. Majer Richard (Satu Mare, Honda) ; 3. Kui Ferencz (Satu Mare, Toyota)
    OPEN – 1. Caraba Cosmin (Satu Mare, Toyota) ; 2. Füstös Tiberiu(Dej, Mitsubishi);
    3, Majer Richard (Satu Mare, Honda).
    Au mai fost premiați următorii concurenți: singura domnisoara. Iocsak Natalia Ramona( 9 ani) din Livada si cel mai tinar navigator: Toth Darius(Satu Mare)
    Fiecare castigator a primit pe langa cupe, diploma, medalii si punctele care i se cuvin conform regulamentului.
    Organizatorii mulţumesc sponsorilor:
    CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI SATU MARE
    ALIBABA TRANS, MEDIA PRINT, MILAN srl
    RESTAURANT PIZZERIE “ROMA” , CARR 4 ALL, Scheffler Richie

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE