21 April 2018

Tânără grav rănită într-un accident produs de un taximetrist

Filed under: Locale |

accident

O tânără de 25 de ani a fost grav rănită și patru autoturisme au fost avariate în urma unui accident de circulație produs de un taximetrist ieri, în jurul prânzului, pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.
Potrivit polițiștilor rutieri care au efectuat cercetări în acest caz, evenimentul rutier a fost produs din cauza unei manevre neregulamentare de întoarcere. Șoferul vinovat de producerea accidentului, un taximetrist în vârstă de 57 de ani, a virat neregulamentar la stânga, peste marcajul longitudinal dublu continuu, acroşând autoturismul condus de un alt șofer, de 34 de ani, care circula regulamentar, din direcţia opusă.
În urma impactului produs, autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani a fost proiectat în alte două maşini, parcate regulamentar în zonă, avariindu-le. O tânără în vârstă de 25 de ani, care se afla, în calitate de pieton între cele două autovehicule avariate, a fost grav rănită. Femeia a fost salvată de unul dintre trecători care a solicitat ajutorul personalului dintr-o clinică aflată în apropiere pentru a-i acorda primul ajutor, apoi a fost chemată ambulanța. Victima a fost transportată la spital pentru a i se acorda ajutor medical. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool înainte de a urca la volan.

One Response to Tânără grav rănită într-un accident produs de un taximetrist

  1. Am mai spus-o; cel mai mare PERICOL PUBLIC in Satu Mare sunt taximetristi; codul rutier pentru ei este o aiureala care nu li se potriveste; NIMENI nu i-a nici o masura; parcheaza cum vor, opresc unde vor, daca le reprosezi ceva te injura, sunt ca lacustele ,au umplut orasul , nimenui nu mai tine seama de numarul lor

    poporul
    17 mai 2013 at 13:09
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *