More

    Un şofer a intrat cu maşina în florăresele din Piaţa Libertăţii

    Pe raza municipiului Satu Mare s-au produs, la sfârşitul săptămânii trecute, trei evenimente rutiere soldate cu accidentarea a patru persoane. Primul accident a avut loc vineri, pe Bulevardul Lucian Blaga, unde Berendea R., în vârstă de 25 de ani, în timp ce conducea un buldoexcavator marca Fiat Itaki, pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj spre dreapta, a intrat în coliziune cu motocicleta marca Honda condusă de Csaba I., în vârstă de 30 de ani, care se deplasa regulamentar în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului motocicletei, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Celor doi conducători de vehicule le-au fost ridicate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
    Un alt eveniment rutier s-a produs vineri seara, pe Podul Decebal. Anamaria C., în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Renault Simbol, pe fondul efectuării unei manevre necorespunzătoare de schimbare a benzii de circulaţie, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mitsubishi Pajero, care circula regulamentar în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului acesta a fost proiectat pe contrasens, tamponându-se frontal cu un autoturism marca Volkswagen Polo condus regulamentar de Dănilă B., în vârstă de 53 de ani. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului Volkswagen, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
    Cel de-al treilea accident a avut loc sâmbătă dimineaţă, în Piaţa Libertăţii. Vasile F., în vârstă de 47 de ani, în timp ce se afla la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un copac din parcul central. Copacul s-a răsturnat peste maşină, şoferul ajungând la spital pentru investigaţii medicale. Autoturismul scăpat de sub control a acroşat şi o persoană care vindea flori în zonă, o femeie în vârstă de 38 de ani, transportată, de asemenea, cu ambulanţa la spital. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu etilotestul, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. Conform procedurii, bărbatului i-au fost recoltate şi probe biologice pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE