More

    USL nu a decis nimic în privinţa lui Roşca Stănescu

    05_Sorin_Rosca_Stanescu_ND

    Liderii USL au discutat aproximativ o oră. La Palatul Victoria s-au mai aflat liderii USL Liviu Dragnea, Daniel Chiţoiu, Radu Stroe şi Sebastian Ghiţă. Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că la întâlnirea de la Guvern cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu s-a decis nimic. “Nu am decis nimic”, a declarat Ponta, întrebat despre discuţiile de la sediul Guvernului. De asemenea, premierul a precizat că a cerut, miercuri, în şedinţa USL, sancţionarea lui Sorin Roşca Stănescu. Potrivit unor surse politice participante la întâlnirea de vineri, discuţiile pe acest subiect vor fi reluate în USL luni.

    Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a sosit, în jurul orei 17:00, la Guvern, împreună cu liderii USL Liviu Dragnea şi Daniel Chiţoiu, în Palatul Victoria aflându-se premierul Victor Ponta. Pe parcursul zilei au circulat informaţii că liderii USL se vor întâlni. Crin Antonescu s-a aflat, vineri, pentru mai multe ore, la sediul USL.
    Premierul Victor Ponta, lider USL, a declarat, miercuri, la finalul şedinţei USL, că în cadrul Uniunii există “o problemă seriosă” care îl priveşte pe senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, care ar fi dus o campanie împotriva PSD şi are “o agendă proprie”. Premierul a evitat să precizeze, miercuri, dacă a cerut sancţionarea lui Sorin Roşca Stănescu şi a susţinut că a solicitat poziţia oficială a PNL în acest caz.
    Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la finalul şedinţei USL, că nu apreciază că în cazul senatorului PNL Sorin Roşca Stănescu există elementele pentru care să fie acuzat de ducerea unei campanii împotriva PSD sau a lui Victor Ponta, menţionând însă că a avut afirmaţii excesive.
    Joi, Antonescu a afirmat că s-ar fi pus problema excluderii lui Sorin Roşca Stănescu din partid dacă ar fi existat numai declaraţiile violente şi inacceptabile ale acestuia împotriva lui Victor Ponta, el arătând că excluderea nu s-a discutat pentru a nu crea o confuzie.
    Ponta a replicat că nu este mulţumit de soluţia PNL în cazul lui Roşca Stănescu şi arată că acesta a continuat criticile la adresa PSD, generând astfel cea mai mare criză a USL de la formare, şi precizează că “dacă nu se face nimic, nu putem merge mai departe împreună”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE