More

    Voleibalistele de la LPS-ADEP, felicitate de primarul Dorel Coica

    cs-adep-lps

    Primarul Dorel Coica a ținut să le felicite ieri pe fetele din echipa de volei-Under 14 ani de CS ADEP-LPS Satu Mare, care au câștigat titlul național la sfîrșitul săptămânii trecute.
    ”Doresc să le felicit pe fete pentru această performanță deosebită. În continuare ne propunem să promovăm sportul în Satu Mare și ne propunem să introducem în CSM mai multe discipline sportive printre care voleiul şi tenisul. De asemenea ne dorim ca toate echipele să fie formate numai din sportivi sătmăreni”, a spus primarul Coica.
    Antrenorul Adrian Pricop a mulțumit pentru primirea specială și a declarat că elevele sale au câștigat fiecare meci cu scorul de 3-0, la acest turneu final, patru dintre jucătoare fiind selectate la lotul național. Din cele 12 eleve, 10 sunt sătmărence.
    “Am spus că în perioada cât voi fi primar promovăm talentele sătmărene. Nu mai vreau ca la echipele noastre, începând de la baschet, să aducem jucători de nu ştiu unde. Trebuie să încurajăm tineretul din Satu Mare să facă sport. O să restructurăm echipa de baschet. Nu ne propunem să facem performanţă, adică să tot ajungem pe locul trei de câţiva ani, dar cu nişte cheltuieli imense, ci ne propunem să fim pe un loc mediu în clasament dar să promovăm tinerii şi tinerele din Satu Mare“, a mai spus primarul la întîlnirea de ieri.
    Printre sporturile care vor primi finanțare mai consistentă se află și fotbalul, adică echipa Olimpia, promovată în liga a II-a.
    “Echipa de baschet merge mai departe. O să reducem foarte mult finanţarea, doresc să redistribui banii către copii talentaţi şi minunaţi pe care trebuie să-i promovăm. Bineînţeles o să susţinem mult mai consistent echipa de fotbal Olimpia care a promovat în liga a II-a“, a spus în încheiere Dorel Coica.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE