23 May 2019
Festivalul Berii Artizanale

Ale cui jocuri le face procurorul clujean Ioan Irimie?

Filed under: Anchete&Reportaje |

valer-marian-pg1

În postările sale tot mai răsuflate de pe internet, realizate prin intermediul angajaţilor biroului senatorial, numitul Marian Valer a devenit purtătorul de cuvânt al DNA Cluj. Acesta anunţă descinderi, percheziţii şi arestări cu nemiluita la adresa adversarilor săi. Senatorul independent face referire la un procuror din cadrul DNA Cluj, pe numele său Ioan Irimie, despre care s-a lăudat că îl are la mână. Gazeta de Nord-Vest solicită din nou Ministerului Justiţiei, Parchetului General, dar şi Consiliului Superior al Magistraturii să pună capăt acestor practici ilegale.

Trompeta DNA Cluj la Satu Mare
De mai mult timp, senatorul independent Marian Valer îi anunţă pe toţi cei dispuşi să-l mai asculte că urmează descinderi, percheziţii şi săltări la Satu Mare, unde se află în vizor actualii şefi ai Consiliului Judeţean. Ultimul anunţ de acest gen a fost postat chiar ieri în mediul virtual de angajaţii biroului parlamentar al senatorului Marian Valer, care fac presă privată pe bani publici. Aceiaşi angajaţi ai senatorului Marian anunţă cu pompă că, având în vedere o serie de plăţi ilegale, care s-a fi efectuat la Cluj Napoca şi care există doar în închipuirea lor, competenţa de instrumentare a cauzei ar aparţine Serviciului teritorial al DNA din capitala istorică a Transilvaniei. Cu alte cuvinte, prin intermediul subordonaţilor săi, senatorul Marian Valer face din nou referire la magistratul Ioan Irimie, procuror la DNA Cluj.
Procuror dator la un senator
Conform laudelor bahice ale senatorului Marian Valer, procurorul Ioan Irimie i-ar fi dator vândut. După povestirile lui Valer Marian procurorul i-ar fi cerut ajutorul pentru a fi sprijinit la un concurs pentru avansare. Dacă cele spuse de senator sunt adevărate, avansarea lui Irimie s-a dovedit a fi un fiasco. Senatorul independent a mai afirmat că, împreună cu procurorul Irimie, îl arestează pe primarul Dorel Coica şi încearcă să-i inventeze un dosar penal preşedintelui Ştef şi vicelui Govor. În aceste condiţii, se naşte o întrebare foarte importantă: oare procurorul Irimie se supune Codului de Procedură Penală sau codului lui Valer Marian?

Aceste practici trebuie stârpite
Gazeta de Nord-Vest solicită din nou Ministerului Justiţiei, Parchetului General dar şi Consiliului Superior al Magistraturii să intervină şi să stârpească în faşă acţiunile penale ale senatorului Valer Marian şi ale magistraţilor care s-au înhăitat cu acesta. Faptele lor sunt nu doar penale, dar şi periculoase, punând în pericol justiţia românească şi aşa fragilă. Tolerarea acestor practici sunt gesturi care fac ca lumea civilizată să ne izoleze şi să ne declare o ţară coruptă în care justiţia este strâmbă şi la mâna unor infractori mărunţi, aciuaţi în lumea politică.

2 Responses to Ale cui jocuri le face procurorul clujean Ioan Irimie?

 1. Domnilor de la GNV nu mai luati in seama ce zice acest senator penetrel,pentru ca el este foarte disperat si arunca cu vorbele,pana intr-o zi cand noi om da in el cu pietrele.Lasatil in plata domnului caci oricum el are mintea boului.Bou,sluga si cu ou care-i sluga care-i ou,o sa ne raspunda bou,pardon homosxualu senatoru

  vinte
  20 June 2013 at 01:07
  Reply

 2. Draga conducere USL noi va rugam sa ziniti cu noi la mitingul de la biroul senatorial.Dar musai trebuie sa ziniti incaltati cu boconci si sa aveti grija sa nu sie tare rotunzi la varf,ca senatoru nost are c..ru cam tare.Si ca sa il putem fugari avet dreptu sa ii dati 30 de picioare in c..r,da din a douazecisinoua musai traba se reusasca.Ase ca noi va asteptam

  vasi
  20 June 2013 at 01:21
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *