26 September 2018
Festivalul Berii Artizanale

Bronz la Kosice pentru Royal Dance

Filed under: Sport |

dans-royal

Sezonul de primăvară s-a încheiat pentru dansatorii de la Royal Dance Club. La ultimele două turnee la care au participat, dansatorii sătmăreni au avut din nou rezultate excelente . Şi, ce e mai important , elevii antrenorilor Ovidiu Ignat, Otto Varga şi Cristian Cordea şi-au demonstrat valoarea obţinînd medalia de bronz la Open Latino în cadrul Concursului internaţional din Slovacia, Kosice Open 2013.

Perechea Eduard Ignat-Nadia Nyiki a terminat pe locul trei la OPEN LATINO şi a terminat pe poziţia a 4-a la Open Standard. Rezultatele sunt cu atat mai remarcabile cu cat la acest concurs au participat peste 900 de dansatori din  19 tari cu cele mai bune perechi din Rusia , Ucraina ,Ungaria, Polonia, Slovacia, Franta, Italia, Moldova si alte tari cu traditie in dansul sportiv.

“Un rezultat deosebit pentru noi mai ales că pentru Nadia a fost primul concurs internaţional . Mai mult, diferenţa între cele trei perechi de pe podium la categoria lor a fost foarte mică “, a spus antrenorul Ovidiu Ignat, care a remarcat organizarea excelentă şi nivelul foarte ridicat al concursului din Slovacia.

“E important să ne comparăm cu dansatori din alte ţări. Pe plan intern ştim deja care ne e valoarea , iar acum căutăm să mergem şi la cîteva competiţii internaţionale” a mai spus Ovidiu Ignat care a început deja pregătirea pentru participarea la Open-ul Germaniei de la începutul lunii august.
Pe langa acest concurs international Royal Dance Club Satu Mare a participat sîmbătă la Dej  la concursul national de dans sportiv  Cupa Latino Angel editia a 7 – a. Dansatorii de la Royal Dance au obtinut  3 medalii de argint si o clasare in finala.

La concursul  national de dans sportiv au participat peste 200 de perechi din ţară.
Perechea Koskocsak Raul – Pop Valentina  a terminat pe  locul 2 la Open Basic Latino si locul 2 la Open Basic Standard la categoria 16-18 ani
Cordea M Patrik – Ştef Astrid locul 2 la Neoficial la 4-7 ani iar perechea Sabău Tudor -Catona Maya  a intrat în finală şi s-a clasat pe locul 5 la Neoficial varsta 8-9 ani

Meritul apartine atat sportivilor cat si antrenorilor Ovidiu Ignat, Cordea Mikle Cristian şi Marius Iepure.

Florin Mureşan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *