25 April 2018

Cum vrea numitul Valer Marian să dreagă busuiocul?!

Filed under: Locale |

valer-marian

Am văzut recent un articol de 2 lei pe un site fantomă al acelui ziar plagiat, pentru că este tipărit fără a avea o firmă anume, nici tipografia nu este anunţată, nu are angajaţi, nemaivorbind de faptul că nu are nici măcar sediu. De fapt, nu are nimic.
Această fiţuică a adus prejudicii grave GNV-ului pentru că cel mai vechi ziar din judeţul Satu Mare poate fi uşor confundat şi asociat cu ea. După cum se poate lesne constata, între Gazeta de Nord-Vest şi Gazeta de Satu Mare există o foarte mare asemănare, lucru ce nu este permis de lege. Astfel, potrivit Legii nr. 84/1998, republicată, privind mărcile şi indicaţiile geografice, precum şi art. 5 lit. b din Legea nr. 11/1991 privind combaterea concurenţei neloiale, aceste fapte constituie infracţiuni.
Cum documentul homosexualităţii cică nu s-ar confirma, citesc ce au mai inventat cei doi nebuni care patronează o firmă ilegală cu care speră să şantajeze lumea pentru a-i împlini marele vis al viitorului fost senator, adică din şantaje să-şi facă o casă în Dăbâca. În text spune că noi am fi inventat actul în care el este dovedit că ar avea apucături imorale, şi că actul ar fi un fals grosolan. Şi ce să vedeţi? Chiar prezintă şi aşa-zisa dovadă că actul ar fi fals. Este vorba despre un act din 2008 care nu are nici o legătură cu actul la care se face referire, în care se spune că numitul Marian Valer, născut în 1969, nu ar fi colaborat cu Securitatea. Da, până aici totul este formal şi bine, numai că senatorul melcilor, cum mai este numit Valer Marian, nu este născut în 1969. Fraţilor, marele nebun este născut în 1960 şi îl cheamă Valer Marian, nu Marian Valer. Nu se pomeneşte nimic despre Marian din 1985 şi nici despre faptul că Valer Marian a fost un homosexual notoriu.
Aşadar, viitorule fost senator, să dregi busuiocul că nu ţine. Poate vrei să-i protejezi pe săracii sătmăreni care te-au votat pe tine, dar nu ca om. Având doar 9% dintre opţiunile de vot în sondajele din acea vreme, nu ajungeai senator nici în o mie de ani. Sătmărenii nu te-au votat pe tine ci au votat de fapt USL sau PSD. Acum vrei să-i mai muşti o dată şi să-ţi baţi joc de ei. Nu uita că nu ţine, te-am prins încă o dată cu mâţa în sac, cum se spune. Ai dat încă o dată dovadă de rea intenţie şi neruşinare, de parcă mai era nevoie. Cel mai bine l-am sfătui pe monstrul Valer Marian să-şi dea demisia din Senat şi să-şi închidă fiţuica calomniatoare (ca să nu fim noi nevoiţi să o închidem printr-o decizie judecătorească) şi să plece acasă la Dăbâca, dacă îl mai primeşte şi acolo cineva. Aşadar pe înţelesul nebunului: „Ura şi la gara!”

    P.S.: Şi pentru acest act fals Gazeta de Nord Vest va face plângere penală împotriva senatorului Valer Marian pentru uz de fals, fals în acte publice şi înşelăciune faţă de cititorii ziarului său plagiat. Dacă are curajul să recunoască faptul că a fost colaborator al securităţii îl lăsăm în pace şi vom lăsa cititorii noştri să-l catalogheze cum vor ei pe numitul Valer Marian.

Alex Ohaha

6 Responses to Cum vrea numitul Valer Marian să dreagă busuiocul?!

 1. pana acum nu stiati ca-i nebun sau homosexual sau pesedist sau cu 4 clase, ma refer lamomentul cad l-ati facut senator, ca sa nu spun ca-l pupati in fund, sa nu va simtiti loarecum jigniti.
  poate nu va interesat ca asa arata toti oanenii vostrii?
  era foarte greu sa va da-ti seama care o so ia razna din moment ce sunt toti cam la fel.
  si totusi se poeteaza pe site doar comentariile care va plac restul se ignora , suntem intro democratie si independenta presei e garantata……………………………………………………………………………………..in tara lui ilici.

  osanu
  28 iunie 2013 at 01:45
  Răspunde

 2. Fratilor schimbati poza,m-am speriat cand a-m deschis pagina.Ce uratenie de homosexual

  ion
  28 iunie 2013 at 06:47
  Răspunde

 3. Maaa ziaristi ,voi sunteti obsedati de acest personaj.Ocupati-va de lucruri serioase daca nu reusiti consultati un psiholog.

  gigi
  28 iunie 2013 at 06:56
  Răspunde

 4. Aruncati odata la gunoi acest pseudosenator care s-a transformat in curva politica,scapatine de el,asta(mi-e greata sa-i mai pronunt numele)nu mai reprezinta satmaru nici pe noi satmarenii

  ilarion
  28 iunie 2013 at 07:32
  Răspunde

 5. Pa aceasta cale noi osenii il anuntam pa senatoru homalau ca ni-o ingrosat randurile in cadrul organizatiei noastre de partid,ca tati membrii PP-DD or fujit la noi in organizatie cand s-o auzat ca bou o trecut la ei.Noi il sfatuim ca atunci cand a zini in osenime sa-si aduca oameni cu el din alta parte sa aiba la cine vorbi,ca aiste de la noi o zas ca i nu vor sa fie fu..ti la cap si in c..r,cum ii place homalaului.Ase ca noi nu il asteptam in veci sa calce pa la noi

  vasi
  28 iunie 2013 at 07:46
  Răspunde

 6. Ce nu a facut PSD o sa facem noi PP-DD,o sa aducem dovada ca fostul vostru senator a colaborat cu securitatea si asta va fi in cel mai scurt timp,numai asa o sa putem scapa judetul de aceasta lichea.Pe urma va avea timp sa-si caute parii din vie si clisa

  pepededistu
  28 iunie 2013 at 07:56
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *