More

    Cum vrea numitul Valer Marian să dreagă busuiocul?!

    valer-marian

    Am văzut recent un articol de 2 lei pe un site fantomă al acelui ziar plagiat, pentru că este tipărit fără a avea o firmă anume, nici tipografia nu este anunţată, nu are angajaţi, nemaivorbind de faptul că nu are nici măcar sediu. De fapt, nu are nimic.
    Această fiţuică a adus prejudicii grave GNV-ului pentru că cel mai vechi ziar din judeţul Satu Mare poate fi uşor confundat şi asociat cu ea. După cum se poate lesne constata, între Gazeta de Nord-Vest şi Gazeta de Satu Mare există o foarte mare asemănare, lucru ce nu este permis de lege. Astfel, potrivit Legii nr. 84/1998, republicată, privind mărcile şi indicaţiile geografice, precum şi art. 5 lit. b din Legea nr. 11/1991 privind combaterea concurenţei neloiale, aceste fapte constituie infracţiuni.
    Cum documentul homosexualităţii cică nu s-ar confirma, citesc ce au mai inventat cei doi nebuni care patronează o firmă ilegală cu care speră să şantajeze lumea pentru a-i împlini marele vis al viitorului fost senator, adică din şantaje să-şi facă o casă în Dăbâca. În text spune că noi am fi inventat actul în care el este dovedit că ar avea apucături imorale, şi că actul ar fi un fals grosolan. Şi ce să vedeţi? Chiar prezintă şi aşa-zisa dovadă că actul ar fi fals. Este vorba despre un act din 2008 care nu are nici o legătură cu actul la care se face referire, în care se spune că numitul Marian Valer, născut în 1969, nu ar fi colaborat cu Securitatea. Da, până aici totul este formal şi bine, numai că senatorul melcilor, cum mai este numit Valer Marian, nu este născut în 1969. Fraţilor, marele nebun este născut în 1960 şi îl cheamă Valer Marian, nu Marian Valer. Nu se pomeneşte nimic despre Marian din 1985 şi nici despre faptul că Valer Marian a fost un homosexual notoriu.
    Aşadar, viitorule fost senator, să dregi busuiocul că nu ţine. Poate vrei să-i protejezi pe săracii sătmăreni care te-au votat pe tine, dar nu ca om. Având doar 9% dintre opţiunile de vot în sondajele din acea vreme, nu ajungeai senator nici în o mie de ani. Sătmărenii nu te-au votat pe tine ci au votat de fapt USL sau PSD. Acum vrei să-i mai muşti o dată şi să-ţi baţi joc de ei. Nu uita că nu ţine, te-am prins încă o dată cu mâţa în sac, cum se spune. Ai dat încă o dată dovadă de rea intenţie şi neruşinare, de parcă mai era nevoie. Cel mai bine l-am sfătui pe monstrul Valer Marian să-şi dea demisia din Senat şi să-şi închidă fiţuica calomniatoare (ca să nu fim noi nevoiţi să o închidem printr-o decizie judecătorească) şi să plece acasă la Dăbâca, dacă îl mai primeşte şi acolo cineva. Aşadar pe înţelesul nebunului: „Ura şi la gara!”

        P.S.: Şi pentru acest act fals Gazeta de Nord Vest va face plângere penală împotriva senatorului Valer Marian pentru uz de fals, fals în acte publice şi înşelăciune faţă de cititorii ziarului său plagiat. Dacă are curajul să recunoască faptul că a fost colaborator al securităţii îl lăsăm în pace şi vom lăsa cititorii noştri să-l catalogheze cum vor ei pe numitul Valer Marian.

    Alex Ohaha

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE