23 May 2018

Decăderea jalnică a lui Castorică

Filed under: Locale |

castor

În urmă cu trei luni, Castorică putea fi catalogat drept cel mai puternic om din judeţ. Era senator, preşedinte de partid aflat la putere, avea influenţă, bani şi alte avantaje, toată lumea tremura când apărea pe undeva şi orbeşte toate ordinele i le executa. Apoi a fost lovit brusc de nebunii, pe fond intens de ischemii. În decurs de trei luni, din cel mai influent sătmărean, Castorică al nostru a devenit un adevărat boschetar. Fără a-şi da seama că se autodistruge, se laudă că pe toţi îi va învinge şi îi lăsa în sânge. Acţiunile sale sunt tot mai penale, Castorel devenind un pericol nu numai pentru el, ci pentru toţi sătmărenii. Atacă în stânga şi-n dreapta ca un homosexual turbat, făcându-se tot timpul de rahat. Cel mai jalnic spectacol l-a oferit joi după-amiază, la conferinţa de alegeri a partidului din care a fost exmatriculat după ce a demonstrat că este un ratat. Castorică şi gaşca lui Fundulică s-au postat ostentativ pe o terasă apropiată, afişând o atitudine supărată. Mergând la intimidare, a început o vastă acţiune de pozare. Numai că, ştiindu-l cât este de ratat, nimeni nu a reacţionat, după cum Castorică intens a sperat. Foştii săi colegi au trecut indiferenţi pe lângă el, de parcă ar fi uitat că au fost conduşi de un asemenea cârnat. Guşat, încercănat şi transpirat, fostul Che Guervara a simţit pe propria sa piele că vara nu-i ca iarna. De asemenea, a observat că în afară de celebra gaşcă a lui Fundulică nu îl mai urmează nici măcar boschetarii, pentru una mică. Marele miting anunţat cu surle şi trâmbiţe nu s-a mai desfăşurat, o dovadă clară că niciun sătmărean normal nu se mai lasă manipulat de acest castor ratat. Din păcate, Castorică refuză să conştientizeze că ar fi bine pentru el să se aşeze în Dăbâca, până nu-i fură ozeneii aracii şi clisa. Dacă ar avea o minimă decenţă, ar demisiona şi din Senat, unde i-a făcut pe sătmăreni de rahat cu discursul său ratat. Dar Castorică, pentru a demonstra că este lipsit de omenie şi de orice scrupule, refuză să ne bucure cu a sa demisie.

7 Responses to Decăderea jalnică a lui Castorică

 1. lipseste de linga el IANCU RADU viceprimarul din medies omul lui de baza ,omul care il idolizeaza pe acest ,,paranoic

  calin
  21 June 2013 at 23:43
  Reply

  • ai dreptate!!

   gicu
   22 June 2013 at 12:15
   Reply

 2. GNV-stilor, de ce ati postat, in gluma, "Inpusca-l pe Castotica"?? voi credeti ca eu nu am ce face?? Aproape toata ziua asta fac , si voi i-mi spuneti ca el se plimba pe la terasele din satmar.

  Satmarean_uu_ul
  22 June 2013 at 01:35
  Reply

 3. în fotografia m-ai sus prezentată, care este masculul când se joacă împreună în dormitor.

  omul de rând
  22 June 2013 at 13:33
  Reply

 4. cit timp il mai lasati director la directia agricola pe ion ciolteanul homosexualul si informatorul lui marian v.

  ioan coroian
  22 June 2013 at 14:23
  Reply

 5. în fotografia m-ai sus prezentată, aşa se vede că d-nul Marian are nevoie de ajutor, trebuia să sunaţi la 112, motivând că i s-a gripat la ultima penetrare un penis în colon.

  omul de rând
  22 June 2013 at 20:38
  Reply

 6. Ma oameni buni lasatil in pace pa Marianu nost nu il mai nacajiti , sa gata de nunta, io facem noi in Oas,el nu traba sa deie nimica numa binete la nuntasi.Acuma ca so aflat docomentul care so pierdut pa la 1985 ne rugam la dumnezeu sa-i dea sanatate celui care lo aflat si ni lo dat inapoi.Ase ca putem face nunta ca amu ii homalau cu acte in regula si nu mai sta in ilegalitate ca pana amu.Avem si mireasa,cei drept nui de la noi da noi il cunoastem mai de mult, Camaradu ase sa scrie.Ase ca cine vre ii asteptam la nunta,cadouri la miri nu sa da ci dimpotriva va dau ei voua.Va asteptam…..

  vasi
  23 June 2013 at 00:02
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *