Fabrică ilegală de ţigări, descoperită la Carei

Filed under: Locale |

fabrica

Peste o tonă şi jumătate de tutun, trei utilaje destinate prelucrării tutunului, mai multe echipamente pentru confecționat țigarete, bani şi o armă de vânătoare au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării, în urma mai multor percheziţii efectuate joi la Carei. Concret, poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei, au efectuat, la data de 20 iunie a.c., nouă percheziţii în municipiul Carei, judeţul Satu Mare, la membrii unei reţele infracţionale cu preocupări ilicite pe linia producerii de produse accizabile ce intră sub incidenţa sistemului de antrepozitare fiscală competentă, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal. Totodată, poliţiştii au pus în executare 30 de mandate de aducere.
La acţiune au participat şi poliţişti criminaliști, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Poliţiei Municipiului Carei şi ai B.C.C.O. Oradea, precum și inspectori vamali din cadrul D.J.A.O.V. Satu Mare. În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate 1.523 kg de tutun, prejudiciul estimat de inspectorii din cadrul Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Satu Mare fiind de aproximativ 550.000 de lei. De asemenea, a mai fost ridicată o armă de vânătoare, trei utilaje destinate prelucrării tutunului, mai multe echipamente pentru confecționat țigarete, 19 telefoane mobile, un laptop, două cântare electronice şi 7.080 de lei. Toate bunurile au fost ridicate în vederea confiscării. Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri. Până în prezent, două persoane au fost reținute. Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul S.R.I.
Ciprian Bâtea

4 Responses to Fabrică ilegală de ţigări, descoperită la Carei

 1. abureli de adorrmit copii .acei oameni sunt producatorii de tutun si anul trecut fiind un an secetos tutunul recoltat de ei fiind de proasta calitate nu a fost receptionat de fabrca de tutun .iar oameni sa-si recupereze investitia s-au apucat sa-l taie si sa-l vinda si acum vine politia ca adat marea lovitura .nu stiu sa vad vreo razie prin piata din carei unde tigarile ucraniene trec ca zaharul ???

  roby
  21/06/2013 at 21:03
  Reply

 2. praf in ochi

  vanelus
  21/06/2013 at 22:44
  Reply

 3. Politia nu a reusit sa faca curatenie nici in piata de alimente nr 1 , unde bisnitarii stau nestingheriti de 23 de ani , loc unde evaziunea e la ea acasa .
  Multi bisnitari de valuta s-au imbogatit fara a plati nici un leu la stat.

  Mihaela
  21/06/2013 at 23:45
  Reply

 4. Foarte bun articol pentru fumatori. Multumim.
  Daca aveti nevoie de o Tigare Electronica PRO accesati http://tigareelectronicapro.blogspot.ro/

  Tigare Electronica
  06/06/2014 at 23:21
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *