24 April 2018

Homosexualu’ strigă homosexualii!

Filed under: Anchete&Reportaje,Top News |

valer-marian-sri

Gazeta de Nord-Vest a intrat în posesia unui document exploziv, care atestă că încă senatorul independent Marian Valer era cunoscut ofiţerilor Direcţiei de Cercetări Penale a fostei Securităţi ca un homosexual notoriu. Documentul strict secret a fost elaborat în aprilie 1985. Potrivit experţilor consultaţi de GNV, asemenea recunoaşteri erau urmate de racolarea ca şi informator. Deşi homosexualitatea era pedepsită de lege, iar securiştii cunoşteau orientarea sexuală deviantă a lui Marian Valer, acesta a continuat să activeze în cadrul Procuraturii Locale Satu Mare. Probabil luat de val, încă senatorul independent Marian Valer a recunoscut cu propria sa guriţă că a planificat să neutralizeze Securitatea în anii 1988-1989, precum şi faptul că, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Frontului Salvării Naţionale Satu Mare, a iniţiat şi a realizat imediat după Revoluţia din 1989 o amplă percheziţie la sediul Securităţii Satu Mare. Trăind cu complexul homosexualului şantajat de servicii şi cu teama ca documentele care îi atestă orientarea sexuală deviantă să iasă la iveală, numitul Marian Valer a lansat acuze că ar fi homosexuali şi racolaţi de serviciile de informaţii la adresa fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu şi a altor politicieni.

Un homosexual cunoscut şi recunoscut

Documentul parvenit redacţiei, care a fost catalogat strict secret, poartă numărul de intrare D/0099037 din 1 aprilie 1985. Este vorba de o comunicare a Direcţiei Cercetări Penale din cadrul Departamentului Securităţii Statului către Direcţia a II-a – Contrainformaţii economice a Securităţii. “La adresa dvs. nr.283/D.I./098085 din 12.03.1985: Alăturat vă restituim dosarul de urmărire informativă nr.15535/1984 “ALDEA” cu menţiunea că, în cooperare cu organele dvs în ziua de 26.03.1985, a fost cercetat informativ MARIAN VALER, cunoscut homosexual, care şi-a recunoscut faptele”, scrie în documentul Securităţii, semnat de şeful Direcţiei, colonelul Gh. Vasile, şi de şeful Serviciului, colonelul C. Anghel. Pe respectivul document, care a fost întocmit în două exemplare, mai apare o rezoluţie completată cu scris de mână: “la 5.IV.1985 venită propunerea. Luată măsura de urmărirea lui prin mijloace specifice”.

Primul pas spre racolare
Experţii în materie ne-au declarat că acest mod de anchetare era făcut întotdeauna înaintea semnării unui angajament de colaborator al Securităţii. Urmează să vă prezentăm dovada că numitul Marian Valer a fost şi turnător la Securitate. Chiar dacă acesta crede că, cu ajutorul unui fost şef al SRI Satu Mare, iresponsabil, penal şi trădător, a distrus urmele colaborării sale cu Securitatea, au existat angajaţi din instituţie care au reuşit să facă copii înainte ca aceste dovezi să fie distruse. La mulţumim oamenilor de bună credinţă şi mai aşteptăm şi alţi binevoitori. Cei care nu au realizat că atacurile murdare la adresa şefilor centrali SRI şi SIE se datorează fricii senatorului de a fi deconspirat, acum le spunem noi că acesta a fost motivul real. Senatorul Marian Valer îi atacă pe toţi cei de care îi este frică, crezând că-i anihilează. Dar mai există oameni care nu se tem.

Procuror homosexual protejat de Securitate
Astfel, tânărul procuror Marian Valer, ajuns în 1984 la Satu Mare, a devenit şantajabil de la începutul anului 1985 de către ofiţerii de Securitate care îi cunoşteau pasiunile homosexuale. Potrivit celebrului articol 200 din Codul Penal al Republicii Socialiste România, “relaţiile sexuale între persoane de acelaşi sex se pedepsesc cu închisoare de la unu la cinci ani”. Faptul că a rămas în continuare în Procuratura Locală Satu Mare, ocupându-se de supravegherea urmăririi penale şi activitate judiciară în instanţă, obţinând în fiecare an calificativul “foarte bine”, după cum se laudă Marian Valer în curriculum vitae postat pe site-ul personal, demonstrează că actualul senator independent a cedat şantajelor ofiţerilor fostei Securităţi. De altfel, Marian Valer era suspectat de o parte din foştii colegi încă din primii ani de activitate în Procuratura Locală Satu Mare că ar fi avut relaţii apropiate cu Securitatea, motiv pentru care superiorii erau obligaţi să-i tolereze abuzurile şi beţiile care deveniseră deja celebre prin Sătmar.

Vise de anihilare şi percheziţii la Securitate
După Revoluţie, Marian Valer a încercat să pună mâna pe actele care îi atestau homosexualitatea şi colaborarea cu Securitatea. Într-o declaraţie de presă prezentată în data de 7 mai 2010, în faţa Direcţiei Judeţene Satu Mare a Serviciului Român de Informaţii, numitul Marian Valer se lăuda că a pus la cale un plan de neutralizare a Securităţii Satu Mare. “Nu mi-a fost teamă de fosta Securitate, aşa că nu mă înfricoşează nişte puţoi şi marţafoi, îmi cer scuze pentru limbaj, care şi-au pătat statutul şi onoarea de ofiţeri de informaţii. Vreau să le spun acestora că în anii 1988-1989, când eram procuror, am discutat de mai multe ori cu un coleg de serviciu (Arpad Selek) cum ar putea fi neutralizată Securitatea din Satu Mare (aflată în acelaşi sediu în care se află acum SRI) şi am ajuns la concluzia că cea mai bună soluţie ar fi lansarea de butoaie cu benzină aprinsă din ambele sensuri ale străzii pe care era situată (strada Prutului)”, a declarat senatorul independent Marian Valer. Tot atunci, a declarat că a iniţiat şi a realizat o amplă percheziţie la Securitatea Satu Mare. “În luna ianuarie 1990, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Frontului Salvării Naţionale Satu Mare, am iniţiat şi am realizat o amplă percheziţie la sediul Securităţii din Satu Mare, ocazie cu care am verificat prezenţa personalului şi situaţia armamentului din dotare şi am controlat toate birourile (inclusiv cel de interceptări telefonice), celulele de la subsol şi podul clădirii”, a declarat Marian Valer. Având în vedere ce acte întocmiseră ofiţerii Securităţii despre Marian Valer, sunt foarte explicabile planurile sale de neutralizare a Securităţii din Satu Mare, precum şi graba cu care a iniţiat şi a realizat acea percheziţie imediat după Revoluţie.

MRU, în vizorul homosexual al lui Marian Valer
Pornind de la propria sa homosexualitate, arhicunoscută ofiţerilor de Securitate, încă senatorul independent Marian Valer a ajuns până acolo încât a acuzat doi dintre premierii României că ar fi homosexuali şi ar fi fost racolaţi de anumite servicii secrete. Primul care s-a trezit cu acuzaţii de homosexualitate combinate cu racolări ale serviciilor secrete din partea numitului Marian Valer a fost ex-premierul României, Mihai Răzvan Ungureanu. Într-o şedinţă a Senatului din februarie 2012, numitul Marian Valer i-a solicitat premierului MRU, printr-o declaraţie politică, să răspundă câtorva întrebări. Bineînţeles că ultima dintre ele era legată de o posibilă relaţie amoroasă cu fostul Înalt Comisar European Bodo Hombach. “Dacă a fost şantajat de SRI, de SIE sau de tutorele său politic de la Palatul Cotroceni cu nişte episoade de o anumită orientare sexuală petrecute la Iaşi (în anii ’90), la Cernăuţi (în 2000, la Hotelul Ceremuş) şi la Viena (după 2000, la sediul Pactului de Stabilitate)”, se arăta în întrebarea adresată premierului Mihai Răzvan Ungureanu de către numitul Marian Valer în luna februarie a anului trecut. După cum era de aşteptat, MRU a refuzat să-şi pună mintea cu numitul Marian Valer şi nu a răspuns atacurilor josnice ale acestuia.

Alex Ohaha

secret

24 Responses to Homosexualu’ strigă homosexualii!

 1. Na asta da !jos pălăria GNV !daca aduceti si documentul ca a colaborat cu securitatea promit ca îmi fac abonament la voi si va mai aduc 1000 de abonați!oricum respect!numai voi puteati face asta!

  Bledea mihai prafosul
  17 iunie 2013 at 23:00
  Răspunde

 2. O zinit ziua in care ce am banuit noi osenii so adeverit,vasazica Marianu nost ii HOMALAU,am vazut io in campanie ca tat tragea inspre vecinu meu Gyo si incerca sa-i puna mana pa poponet,ucigal toaca de poponar.Amu Marianu nost nu mai poti zice ca nu avem motiv sa-ti cerem demisia.Dute repede la Dabaca si verificai pe consatenii tai in c..r ca noi nu te mai rabdam.Ma gandesc ce bucuroasa a si mata cand a afla ce fecior are,nu mai vorbesc de fata pa care cred ca ai facuto ca sa pacalesti lumea si sa nu sa vada ca esti homalau.Drept urmare noi osenii iti cerem demisia pentru caci consideram ca nu putem fi reprezentati in parlament de un homosexual.Rugam demisia in scris

  geo
  17 iunie 2013 at 23:19
  Răspunde

 3. Ma Geo is la a doua sticla de palinca,decand am citit articolu in ziaru ista fain,numa nu imi revin,vasazica ii adevarat senatoru nost ii poponar.Oare nu la trazni DUMNEZEU ca de multa rusine nio facut;da ce ne asteapta de amu inainte,tata lume a rade de noi.Domnu senator poponar va rugam sa va dati demisia sa nu mai rada lume de noi osenii

  vasi
  17 iunie 2013 at 23:31
  Răspunde

 4. Numitul Castorica (sau ”Sageata Cheala”?) intreba de ce oare directorul si redactorul sef de acum ai GNV nu au fost vazuti cu fatuci de mana sau in pat. Pai, atunci, pun si eu intrebarea:CINE L-A VAZUT PE CASTORICA VREODATA CU VREO FEMEIE?! Ca trecea pe langa ele ca acceleratul prin gara Tatarasti… Pe actuala concubina a pedcuit-o fiindca era secretara la GNV, pe cand el era director si se vedea clar ca ii provoca sarmanei fete o adevarata teroare!

  ion
  17 iunie 2013 at 23:35
  Răspunde

 5. Felicitari GNV ati aratat adevarata fata a unui specimen care se erija in justitiarul satmarului.Eu consider ca nu mai putem fi reprezentati de acest individ in senat,drept urmare astept demisia de onoare

  QND
  17 iunie 2013 at 23:55
  Răspunde

 6. Cand am sa va prind pe multi am sa-i….poponesc…))))))))))

  MValer
  18 iunie 2013 at 00:02
  Răspunde

 7. Marianu nost daca nu ti da demisia noi neom aduna mai multi oseni in fata biroului senatorial cu benere pa care om scrie cu litere mari SENATORU HOMALAU sau VALER MARE POPONAR ca sa te facem de rusine cum neai facut tu pe noi.Si daca om vede ca nu si nu atunci om mere la Bucuresti , atunci sa vezi de cata rusine teom face,de a sti tata tara nu numa judetu si om trimite niste baieti in Dabaca cu benere sa le puna pin sat ca sa se mandreasca lume de acolo cu ce fiu al satului au.Ase ca amu ti alege cum a si mai bine pentru tine….DEMISIA

  petre
  18 iunie 2013 at 06:33
  Răspunde

 8. Sper ca satmarenii incepand de luni sa vorbeasca de fostul senator,el trebuie sa isi dea demisia.Din acest moment nu mai reprezinta pe nimeni,judetul Satu Mare nu poate si nu are voie sa fie reprezentat de un homosexual.domnu senator da-ti demisia

  gino
  18 iunie 2013 at 06:44
  Răspunde

 9. Cat a fost la putere nimeni nu a avut curajul sa vorbeasca despre el.

  unu
  18 iunie 2013 at 07:58
  Răspunde

 10. Bravo Gazeta. No asa da. Acum sa il vedem pe Valer Marian ce a spune. A spune ca0i o facatura toata treaba. Doar ca documentul ii strict secret, nimeni nu avea motiv sa faca o astfel de facatura. Daca iesea in afara informatia, atunci mai credeam. Dar asa asta ii. Felicitari pentru ca ati adus adevarul la lumina!!!!!!!!!!!

  Paul
  18 iunie 2013 at 10:06
  Răspunde

 11. Asa se explica cum este mentinut ca director la directia agricola Cioltean Ioan homosexual recunoscut din vechea gasca a lui Valer Marian si exemplele merg pina sus.

  ioan coroian
  18 iunie 2013 at 10:10
  Răspunde

 12. directorul de la directia agricola ioan cioltean homosexual din gasca lui castorica

  ioan coroian
  18 iunie 2013 at 10:15
  Răspunde

 13. Care va sa zica isi cauta fericirea in rahat! A gasit-o!!!

  Bravistul
  18 iunie 2013 at 11:49
  Răspunde

 14. Domnule senator ar trebui sa numai iesiti pe strada.Ati ascuns acest aspect care tine de moralitate.Va rugam sa va dati demisia de onoare.Felicitari GNV

  ionel
  18 iunie 2013 at 12:05
  Răspunde

 15. HOMOSEXUALU……ii acuza pana si pe fostii sa-i colegi!!!!…ce mizerie de om.Probabil fostii colegi nu l-au bagat in seama si de acolo acuzatiile sale…RUSINEEEEEEEE

  OLI
  18 iunie 2013 at 12:22
  Răspunde

 16. Marian ca Marian….Stiam toti(mai putin voi,redactia) ca este deviant si paranoic.Cum ramane cu voi,redactorii care I-ati mostenit metodele.Auzi domn'le cel care a ars documentele este un tradator(al cui?) iar cel ce va facut o copie este este om de bine.Ati fi dovedit decenta daca l-ati fi ignorant dar asa aratati ce caractere hidoase aveti.

  mircea
  18 iunie 2013 at 18:01
  Răspunde

 17. Mai Mircea,caracter mai hidos ca si al senatorului nu trebuie,daca tot s-a gasit acest document era pacat sa nu se faca public ptr a putea vedea lumea ce reprezentant avem in parlament.Dar am inpresia ca te cam deranjeaza ii fi de-a lui?

  OLI
  18 iunie 2013 at 19:54
  Răspunde

  • Chiar credeti ca acum s-au facut atatea descoperiri?Toate se stiau dar Marian I-a dominat si l-ea folosit.Asa ca l-au acceptat.Daca nu ataca unele personaje din PSD ,Marian era unic candidat la conducerea organizatiei judetene.Ati uitat ca dr. Coica pretindea ca-i stia de problemele de sanatate dar totusi a inaintat o motiune pt, candidature unica a lui Marian…Mai,mai,mai dar prea ne cred astia prosti.

   mircea
   18 iunie 2013 at 23:30
   Răspunde

 18. BAAAAAAAAAAAAAAAIII P.U.LI.CI.LOR!!! E noua tenta politica de emancipare pt . drepturile gay!! Ca vezi doamne au fost persecutati si santajat sa de-a cu subsemnatul!! Da voi ca prostii beti palinca buna pe stiri de-astea cind colo el are planul facut si isi vede bine mersii de interese. NOH sa vezi tu draga!! Ca o sa-si dea demisia ca e popa si vezi tu doamne ca o sa-l ironizeze lumea pe el ca- popo! I-a sa va vad la treaba cum face-ti voi asa si va treziti cu duba pe cap si cu dosar penal ca-l ,,persecutati'' ca pe vremea lui Nicu. Maaaaaaaah prost.ii sinteti!!

  Ciongor
  19 iunie 2013 at 12:27
  Răspunde

 19. The powerful i7 processor ticking inside, along with a great GPU make this the ultimate guide to fonts.
  Using appropriate fonts is important because the font creates the tone for ordering capabilities for not only the pizza category, but the web support is so good you may
  never have to call in.

  gopro coupons 2013
  19 octombrie 2013 at 00:20
  Răspunde

 20. Ce de comentarii afisate! jurati pe capu vostru ca nu voi le-ati postat?La orice alt fel de articole nu postati toate comentariile.Ceva e cusut rau aici.

  sile
  19 octombrie 2013 at 14:43
  Răspunde

 21. Hello, constantly i used to check blog posts here early in the dawn, for the reason that i love to learn more and more.

  my page; quill coupons

  quill coupons
  25 octombrie 2013 at 11:25
  Răspunde

 22. It’s awesome for me to have a web site, which
  is good designed for my know-how. thanks admin

  Selling jewelry phoenix
  21 iunie 2014 at 06:12
  Răspunde

 23. Valentino shoes outlet :http://www.valentinosale.net

  Valentino shoes sale
  24 noiembrie 2015 at 03:57
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *