26 April 2018

Înfrângere nemeritată

Filed under: Sport |

picture-030

Someșul Cărășeu a ratat pentru al doilea an consecutiv șansa de a promova în liga a 3-a.

Elevii lui Ritli au pierdut nemeritat aseară barajul de la Șimleu în fața celor de la Unirea Jucu și astfel clujenii au șansa de a evolua în premieră în eșalonul trei.
Unicul gol a fost marcat în minutul 42 de Mănășturean, după un șut senzațional de la marginea careului direct în vinclul porții lui Dobrai.
”Am făcut o primă repriză foarte bună și practic o singură greșeală ne-a costat scump. Am meritat mai mult azi (n.r. ieri), nu pot decît să-mi felicit băieții pentru dăruire. Așa e fotbalul, nedrept uneori”, a spus necăjit la final antrenorul Zoltan Ritli.
Prima repriză a fost dominată de echipa noastră. Maxim s-a distrat pe banda dreaptă și a irosit două ocazii imense în minutele 15 și 35. Timoc și Farcaș trec și ei pe lîngă deschiderea scorului, și în plină dominare a băieților noștri a picat golul clujenilor. La 0-1 , în minutul 45 portarul Ursu salvează miraculos de pe linia porții și la cabine Jucu intră în avantaj.
Partea a doua începe tot cu Someșul în atac…Farcaș e urcat pe banda dreaptă și doar inspirația portarului Ursu a făcut ca echipa din Jucu să nu se vadă egalată…
Din păcate totul s-a năruit în minutul 65. Abia intrat în teren, Barta are o intrare criminală la Sabou , la mijlocul terenului. Arbitrul lasă ciudat jocul să continue chiar dacă mijlocașul nostru se tăvălea de durere pe teren… Jocul e oprit doar la insistențele jucătorilor de la Cărășeu, Sabou leșină de durere pe targa ambulanței iar verdictul medicilor e crunt: dublă fractură de tibie și peroneu. Centralul Adrian Șuta încearcă să mai dreagă busuiocul și după două minute îi arată cartonașul roșu lui Barta.
Jocul e oprit mai bine de 10 minute cu ambulanța așezată în incinta terenului.
”Nu am mai putut controla finalul de meci. Cînd i-am văzut pe băieți cu mîinile în cap mi-am dat seama că e ceva grav. A fost greu să-i readuc cu mintea la meci, experiența lor a fost decisivă. Îmi pare rău că s-a terminat așa…” a mai spus Ritli care nu exclude ca acest meci să fi fost ultimul pe banca tehnică a Someșului.
Meciul e prelungit cu mai bine de 10 minute, se joacă pe contre dar fără efect pe tabelă…Jucu merge în liga a 3-a, Cărășeul cîștigă la impresia artistică și la număr de spectatori pe care i-a deplasat la Șimleu.
Someșul Cărășeu- Dobrai- Farcaș, Nichita, Raț, Giurgiuman-Maxim, Sabou, Timoc, Ritli- Negrean-Bozso. Au mai intrat: Berci, Merce, Birta.
Înregistrarea partidei va putea fi urmărită luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

FLORIN MUREŞAN

5 Responses to Înfrângere nemeritată

 1. aha ! sigur ca da! am fost mai buni la impresie artistica, am avut mai multe ocazii, am jucat mai frumos, ne-am dorit mai mult victoria, arbitrii ne-au furat si alte cacaturi de astea de echipa neputincioasa! nimeni nu te intreaba dupa meci cate bare ai avut sau cate suturi la vinclu ai tras! te intreaba cat e scorul ! aia care baga de mai multe ori mingea intre atele alea de la poarta castiga ! da 'acuma tu ce esti? ziarist de fotbal de divizia H sau presedinte de echipa de baschet feminin care a jucat in cupele europene ? nu era mai interesant sa fi undeva unde sa faci rost de bani pentru echipa aia de baschet ( parca am citit pe undeva ca nici nu au fost onorate toate contractele) care se desfinteaza decat sa ne povestesti cioace de fotbal satesc?! intreb si eu?!

  17paul
  19 iunie 2013 at 22:23
  Răspunde

 2. aha

  fotbal
  20 iunie 2013 at 22:11
  Răspunde

 3. 1. Ce doreai domnule 17 paul sa scrie , daca am jucat bine si am avut ocazii.
  2.Daca esti suparat pe Florin Muresan , care este treaba ta cu fotbalul ?
  3.Fotbal de liga H ,urat din partea ta . La un joc de baschet cate persoane erau in sala 10 ? 100 ? uita-te putin pe foto si vei vedea ca tribuna era plina .
  4.Daca omul are valoare si poate avea mai multe joburi inseamna ca are OK .
  5 .Fotbalul satesc este mult peste baschetul tau de CUPA CUPELOR .
  6 .Vrei desfiintarea baschetului? nici o problema, ataca fotbalul si OLIMPIA SATU MARE si esti un om mort .
  7 Chiar nu ai auzit , primarul a spus prioritate este Olimpia Satu Mare .
  8, Te-ai legat de fotbalul satesc ,atunci eu cer desfiintarea baschetului feminin in Satu Mare lesb……………..in grup . Asta da educatie pentru fetele din Satu Mare .
  9.Din cate stiu eu, Florin a fost sau este presedinte de club, nu finantator . S-a ocupat de organizare nu de finantare . De ce nu s-au onorat toate salariIle ? Pentru ca baschetul nu este o prioritate .Intelege domnule 17 paul fotbalul apoi restul .
  10. Ma uit la tv si vad ceva C.E. la baschet . Romania nu participa ? Hai, macar in calificari ?
  11.Te invitam la un joc la Stadionul OLIMPIA si vei vedea ca echipa fanion este in liga a 2 -a nu in CUPELE EUROPENE cu jucatori crescuti in Satu Mare pe salarii de mizerie , nu pe 6000 de dolari cu straine care acosteaza satmarence apoi arunca cu noroi si pleaca . Si apropo in tribune sunt 3000 de oameni plus oameni politici care vin din placere .
  12.Nu mai intreba de cioace ca esti penibil .
  13.Respect toate sporturile dar intelege ca FOTABLUL ESTE NR 1.
  14. Florin Muresan este un om de sport de care avem nevoie tu cine esti ?????????????

  fotbal
  20 iunie 2013 at 22:49
  Răspunde

  • linge-l in cur pe muresan salut!

   gicu
   21 iunie 2013 at 09:30
   Răspunde

  • Foarte bine zis: FOTBALUL ESTE NR. 1

   Octavian
   21 iunie 2013 at 12:36
   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *