Înfrângere nemeritată

Filed under: Sport |

picture-030

Someșul Cărășeu a ratat pentru al doilea an consecutiv șansa de a promova în liga a 3-a.

Elevii lui Ritli au pierdut nemeritat aseară barajul de la Șimleu în fața celor de la Unirea Jucu și astfel clujenii au șansa de a evolua în premieră în eșalonul trei.
Unicul gol a fost marcat în minutul 42 de Mănășturean, după un șut senzațional de la marginea careului direct în vinclul porții lui Dobrai.
”Am făcut o primă repriză foarte bună și practic o singură greșeală ne-a costat scump. Am meritat mai mult azi (n.r. ieri), nu pot decît să-mi felicit băieții pentru dăruire. Așa e fotbalul, nedrept uneori”, a spus necăjit la final antrenorul Zoltan Ritli.
Prima repriză a fost dominată de echipa noastră. Maxim s-a distrat pe banda dreaptă și a irosit două ocazii imense în minutele 15 și 35. Timoc și Farcaș trec și ei pe lîngă deschiderea scorului, și în plină dominare a băieților noștri a picat golul clujenilor. La 0-1 , în minutul 45 portarul Ursu salvează miraculos de pe linia porții și la cabine Jucu intră în avantaj.
Partea a doua începe tot cu Someșul în atac…Farcaș e urcat pe banda dreaptă și doar inspirația portarului Ursu a făcut ca echipa din Jucu să nu se vadă egalată…
Din păcate totul s-a năruit în minutul 65. Abia intrat în teren, Barta are o intrare criminală la Sabou , la mijlocul terenului. Arbitrul lasă ciudat jocul să continue chiar dacă mijlocașul nostru se tăvălea de durere pe teren… Jocul e oprit doar la insistențele jucătorilor de la Cărășeu, Sabou leșină de durere pe targa ambulanței iar verdictul medicilor e crunt: dublă fractură de tibie și peroneu. Centralul Adrian Șuta încearcă să mai dreagă busuiocul și după două minute îi arată cartonașul roșu lui Barta.
Jocul e oprit mai bine de 10 minute cu ambulanța așezată în incinta terenului.
”Nu am mai putut controla finalul de meci. Cînd i-am văzut pe băieți cu mîinile în cap mi-am dat seama că e ceva grav. A fost greu să-i readuc cu mintea la meci, experiența lor a fost decisivă. Îmi pare rău că s-a terminat așa…” a mai spus Ritli care nu exclude ca acest meci să fi fost ultimul pe banca tehnică a Someșului.
Meciul e prelungit cu mai bine de 10 minute, se joacă pe contre dar fără efect pe tabelă…Jucu merge în liga a 3-a, Cărășeul cîștigă la impresia artistică și la număr de spectatori pe care i-a deplasat la Șimleu.
Someșul Cărășeu- Dobrai- Farcaș, Nichita, Raț, Giurgiuman-Maxim, Sabou, Timoc, Ritli- Negrean-Bozso. Au mai intrat: Berci, Merce, Birta.
Înregistrarea partidei va putea fi urmărită luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

FLORIN MUREŞAN

5 Responses to Înfrângere nemeritată

 1. aha ! sigur ca da! am fost mai buni la impresie artistica, am avut mai multe ocazii, am jucat mai frumos, ne-am dorit mai mult victoria, arbitrii ne-au furat si alte cacaturi de astea de echipa neputincioasa! nimeni nu te intreaba dupa meci cate bare ai avut sau cate suturi la vinclu ai tras! te intreaba cat e scorul ! aia care baga de mai multe ori mingea intre atele alea de la poarta castiga ! da 'acuma tu ce esti? ziarist de fotbal de divizia H sau presedinte de echipa de baschet feminin care a jucat in cupele europene ? nu era mai interesant sa fi undeva unde sa faci rost de bani pentru echipa aia de baschet ( parca am citit pe undeva ca nici nu au fost onorate toate contractele) care se desfinteaza decat sa ne povestesti cioace de fotbal satesc?! intreb si eu?!

  17paul
  19/06/2013 at 22:23
  Reply

 2. aha

  fotbal
  20/06/2013 at 22:11
  Reply

 3. 1. Ce doreai domnule 17 paul sa scrie , daca am jucat bine si am avut ocazii.
  2.Daca esti suparat pe Florin Muresan , care este treaba ta cu fotbalul ?
  3.Fotbal de liga H ,urat din partea ta . La un joc de baschet cate persoane erau in sala 10 ? 100 ? uita-te putin pe foto si vei vedea ca tribuna era plina .
  4.Daca omul are valoare si poate avea mai multe joburi inseamna ca are OK .
  5 .Fotbalul satesc este mult peste baschetul tau de CUPA CUPELOR .
  6 .Vrei desfiintarea baschetului? nici o problema, ataca fotbalul si OLIMPIA SATU MARE si esti un om mort .
  7 Chiar nu ai auzit , primarul a spus prioritate este Olimpia Satu Mare .
  8, Te-ai legat de fotbalul satesc ,atunci eu cer desfiintarea baschetului feminin in Satu Mare lesb……………..in grup . Asta da educatie pentru fetele din Satu Mare .
  9.Din cate stiu eu, Florin a fost sau este presedinte de club, nu finantator . S-a ocupat de organizare nu de finantare . De ce nu s-au onorat toate salariIle ? Pentru ca baschetul nu este o prioritate .Intelege domnule 17 paul fotbalul apoi restul .
  10. Ma uit la tv si vad ceva C.E. la baschet . Romania nu participa ? Hai, macar in calificari ?
  11.Te invitam la un joc la Stadionul OLIMPIA si vei vedea ca echipa fanion este in liga a 2 -a nu in CUPELE EUROPENE cu jucatori crescuti in Satu Mare pe salarii de mizerie , nu pe 6000 de dolari cu straine care acosteaza satmarence apoi arunca cu noroi si pleaca . Si apropo in tribune sunt 3000 de oameni plus oameni politici care vin din placere .
  12.Nu mai intreba de cioace ca esti penibil .
  13.Respect toate sporturile dar intelege ca FOTABLUL ESTE NR 1.
  14. Florin Muresan este un om de sport de care avem nevoie tu cine esti ?????????????

  fotbal
  20/06/2013 at 22:49
  Reply

  • linge-l in cur pe muresan salut!

   gicu
   21/06/2013 at 09:30
   Reply

  • Foarte bine zis: FOTBALUL ESTE NR. 1

   Octavian
   21/06/2013 at 12:36
   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *