More

    Jandarmii sălăjeni au avut, numai în luna mai, 354 de misiuni

    Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a executat, numai în luna mai, un număr de 354 de misiuni la nivelul judeţului, în cadrul cărora au fost constatate 13 infracţiuni şi au fost aplicate amenzi de aproape 20.000 de lei. Cele mai multe misiuni, respectiv 269, au fost cele de asigurare a ordinii publice în zonele pieţelor, târgurilor şi oboarelor, pe timpul manifestărilor sportive, cultural-artistice desfăşurate atât în municipiul Zalău, cât şi la nivelul întregului judeţ.
    Pe lângă acestea, jandarmii sălăjeni au participat la 39 de acţiuni de intervenţie pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere şi la alte 23 de acţiuni executate în cooperare cu alte instituţii. În urma misiunilor executate au fost constatate 13 infracţiuni, dintre care 5 infracţiuni independent, iar alte 8 în cadrul acţiunilor organizate cu efective ale Poliţiei.
    De asemenea, pe linia constatării faptelor de natură contravenţională au fost aplicate 52 de avertismente scrise şi 83 de amenzi, în valoare de 19.750 lei. Tot în cursul lunii mai, jandarmii sălăjeni au soluţionat 23 de sesizări telefonice venite din partea unor cetăţeni pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi pe numărul inspectoratului.

    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE