21 April 2018

Judo: Bronz pentru Mercedes Czerlau la Cupa Europei

Filed under: Sport |

mercedes czerlau

În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă clubul, sportivii de la CS UNIO continuă să cucerească medalie după medalie. La sfîrșitul săptămânii trecute, Mercedes Czerlau a reușit să obțină bronzul la Cupa Europei, competiție rezervată cadeților ce a avut loc la Gyor în Ungaria.

Eleva inimosului antrenor Mihai Terelyi a concurat la categoria de vârstă 15 ani (67 kg) şi a terminat pe locul trei. Mercedes a avut de disputat cinci meciuri, a câştigat patru şi a suferit o singură înfrângere, în meciul pentru intrarea în finală. În meci pentru medalia de bronz a învins, înainte de limită, o sportivă din Cehia.

Sergiu Oprea şi Stan Dominic, medaliaţi la C.N. de judo copii
Altfel, trei judoka de la Clubul Sportiv Unio Satu Mare au participat la Campionatele Naţionale pentru copii sub 11 ani, competiţie care a avut loc la Techirghiol. Doi dintre cei trei sportivi, și ei elevi ai antrenorului Mihaly Terely, s-au întors acasă cu câte o medalie. Sergiu Oprea a câştigat medalia de argint şi titlul de vicecampion naţional la categoria 46 kilograme, în timp ce Stan Dominic (30 kg) a urcat pe treapta a treia a podiumului cucerind bronzul. Raul Oprea, fratele lui Sergiu, a pierdut meciul pentru medalia de bronz şi în final a terminat concursul pe locul 5 la categoria 48 kg.
Toate cheltuielile legate de deplasarea şi participarea sportivilor la aceste competiţii au fost asigurate de părinţi.

2 Responses to Judo: Bronz pentru Mercedes Czerlau la Cupa Europei

 1. Felicitari sportivilor si antrenorilor!

  Cipri
  18 iunie 2013 at 21:21
  Răspunde

 2. Ce fetita de isprava! Ar trebui ca toti tinerii sa ia exemplu de la ea si sa aiba o ocupatie rezonabila, un hobby, nu neaparat sportul, cu care sa se ocupe in timpul liber, nu sa piarda vremea prin cluburi. Bravo, Mercedes! Ai clasa, precum masina care-ti poarta numele!

  ion
  18 iunie 2013 at 23:21
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *