More

    Liga a 2-a – Olimpia: Vacanță prelungită până pe 8 iulie

        Anunțată inițial pentru prima zi a lunii iulie, reunirea lotului Olimpiei a fost amînată cu o săptămână. Astfel, elevii lui Tibi Csik și Lulu Dragomir vor începe pregătirile pe 8 iulie , conducerea executivă luînd această decizie la ședința AGA de miercuri.
    Decizia e una oarecum logică dacă ținem cont că nici măcar la nivel de Federație nu se știe nimic concret despre noul sezon al ligii a 2-a. Nu a fost stabilită data la care va începe campionatul iar seriile nu sînt nici ele formate. ”Așteptăm ședința de Comitet executiv de la FRF și abia apoi ne putem face un program clar de pregătire. Vom contura bugetul și vom stabili și locația pentru cantonament și apoi vom vedea și de amicale” spune președintele Dan Băbuț care a mai precizat că pentru sezonul viitor un lucru e stabilit , ca juniorii să poată evolua și antrena pe terenurile Samobil, UNIO, la Dara, Dorolț și Petea.
    Altfel, majoritatea echipelor din liga a 2-a par a avea probleme în această perioadă.
    În seria Vest, FC Bihor și Liberty și-au încheiat colaborarea, astfel că bihorenii se orientează acum spre jucători localnici după ce patronul celor de la Liberty, Marius Vizer, pare decis să-și transfere băieții spre alte echipe.
    FCM Tîrgu Mureș are o nouă conducere, cu Ladislau Boloni președinte de onoare și cu Edi Iordănescu antrenor. UTA are gînduri mari doar că banii întîrzie să vină dinspre finanțatorul Marțian. La Rîmnicu Vîlcea primăria va alege luna viitoare dacă va sprijini formația CSM sau pe Damila Măciuca. La Craiova , Mititelu e dat afară de la stadion iar primăria vrea o echipă a Universității în liga a 2-a  cu fostele glorii . Și fără Mititelu.
    FC Argeș e la un pas de faliment și dacă autoritățile locale nu dau niciun semn, echipa din Trivale ar putea dispărea. U Cluj Napoca zice că are licență de liga 1 și că nu va juca la matineu de la toamnă, în vreme ce Bistrița își caută Gloria de altădată și caută să-și aducă acasă fostele vedete Coroian și Negrean. Doar că bani nu prea ar fi!
    Deocamdată e liniște și pace (!?) doar la Luceafărul Oradea, Minerul Motru și Unirea Târlungeni, iar ALRO Slatina , bucuroasă că a rămas în liga a 2-a după depunctarea celor de la FC Maramureș Universitar, anunță transferuri interesante.
    Așadar la nivel de liga a 2-a e încă multă incertitudine, nici data de 8 septembrie nefiind una certă pentru începerea noului sezon.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE