More

    Liga a 4-a: Cărășeu rămâne campioana județului

    caraseu

    Someșul Cărășeu a cîștigat ieri al doilea titlu de campioană a Ligii a 4-a și va reprezenta județul Satu Mare în barajul de promovare în eșalonul trei al fotbalului românesc. Elevii lui Zoltan Ritli s-au impus de o manieră entuziasmantă în fața celor de la Someșul Oar, Maxim în minutul 46 și Raul Ritli în minutele 68 și 88 reușind golurile finalei. De altfel, Raul Ritli, fiul fostului portar de la Steaua, a reușit o dublă în partea secundă, acesta fiind declarat și jucătorul finalei de pe Olimpia.
    ”Mă bucur foarte mult că am cîștigat detașat această finală . Cred în acest proiect, în care ați văzut avem foarte mulți jucători tineri, și mergem la baraj ca să ne jucăm șansa de a promova în liga a 3-a”, a spus la final antrenorul campioanei, Zoltan Ritli.
    Prima repriză a fost una echilibrată, Maxim și Bozso au ratat ocaziile cele mai mari pentru Cărășeu, în vreme ce pentru Oar, Puți și Tripon au avut cîteva execuții frumoase dar fără efect pe tabelă în vreme ce Toth a irosit și el două situații de a marca doar că a încercat să finalizeze cu execuții pretențioase…
    În partea secundă însă pe teren a existat o singură echipă… Someșul Cărășeu a deschis scorul în minutul 46 prin Maxim și apoi a făcut spectacol în fața a 1500 de spectatori. Căpitanul Bozso l-a servit excelent  pe Raul Ritli în minutul 68 și fiul antrenorului n-a iertat . 2-0 cu o execuție de efect…Apoi a venit firesc și golul trei. Același Raul de Cărășeu a punctat din careu confirmînd ziua perfectă a familiei Ritli.
    Oarul a contat prea puțin în atac ,  a avut două ocazii în minutele 83 și 90 și cam atît… Doar cu un fost fundaș, Tripon reprofilat atacant și cu Puți scos din joc , Oarul a dezamăgit… Cărășeul a cîștigat clar finala la toate capitolele și merge meritat la baraj.
    Meciul de baraj se va juca probabil la Zalău pe 19 iunie iar Someșul Cărășeu va întîlni Unirea Jucu, campioana județului Cluj.

    Înregistrarea partidei va putea fi urmărită în această seară de la ora 22 la Nord Vest TV în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă.
    OAR- Socaciu- Pintye, Szanto, Sălăgeanu, Saraz-Gecse, Dallos, Pop M., Toth-Puți, Tripon Rezerve: Pop L., Lauran, Nagy I., Lihet, Ile, Fernea. Antrenor Alex. Botoș
    CĂRĂȘEU- Dobrai-Farcaș, Nichita, Raț, Giurgiuman-Maxim, Sabou, Ritli Raul, Timoc-Bozso, Berci. Rezerve: Cadar, Negrean, Merce, Birta, Ghetea, Domokos, Socaci. Antrenor Zoltan Ritli:
    Au arbitrat : Florin Marcu- Octavian Șovre și Ciprian Damșa toți din Oradea.

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE