More

    LPS Satu Mare, învinsă în primul meci la turneul final U16

    La Oradea a început ieri turneul final al Campionatului Naţional de baschet feminin rezervat junioarelor până la 16 ani. Printre cele opt echipe calificate se numără şi LPS Satu Mare, antrenoare Adriana Pricop.
    În primul meci la acest turneu fetele noastre au pierdut duelul cu CSS Al Ceuşianu Reghin, scor 54-34.
    Pentru LPS Satu Mare au evoluat: R. Varhaniovschi, E. Kallai, T. Vasile, Vali Bolba, B. Cîmpean, A. Kadar, B. Kiss, A. Neşte, P. Gliga, D. Batin.
    Azi, de la ora 14,30, LPS Satu Mare va întâlni echipa gazdă, CN Mihai Eminescu Oradea, iar mâine de la aceeaşi oră va juca ultimul meci din grupă împotriva celor de la CSS Craiova.
    Sâmbătă sunt programate meciurile pentru locurile 5-8 (de la ora 9.00), dar şi cele două sferturi de finală (ora 13.00), pentru ca după-amiaza să aibă loc meciurile de clasament (pentru locul 5-6, la ora 17.00, pentru locul 7-8, de la ora 19.00). Echipele calificate în careul de aşi îşi vor disputa locul I, duminică, de la ora 9.00, la arena Antonio Alexe, mai întâi, în semifinale, iar apoi, în finala mare, respectiv mică. Festivitatea de premiere este prevăzută pentru ora 17.00. (FM)

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE