20 June 2018

Munca lui Valer Marian în Senat: prezenţa în plen câteva ore pe săptămână

Filed under: Politic |

valer-marian

Valer Marian începe o nouă săptămână în Parlamentul României. A venit ieri, la Senat, la şedinţa plenului în jurul orei 16, a stat undeva în spate, singur singurel, a vorbit la telefon, a mai ieşit pe hol. Nimeni nu i-a acordat atenţie. A încercat o discuţie cu senatorul Sorin Roşca Stănescu, finalizată rapid. A plecat la finalul şedinţei plenului, în jurul orei 19, fără să lase nimic în urmă. Luni seara s-a terminat aşa-zisa activitate parlamentară a lui Valer Marian în Senat, pe această săptămână. Câteva ore de prezenţă în plen!

Marţi şi miercuri sunt zile de lucru în comisiile permanente. Aici se fabrică legile ţării. Aici au loc dezbaterile pe proiecte de lege ale parlamentarilor sau ale Guvernului. În comisii, aleşii introduc amendamente sau aduc în atenţie probleme cu care se confruntă electoratul din colegiile pe care le reprezintă. Însă, Valer Marian nu mai face parte din nicio comisie permanentă. Este total deconectat de la principala sa menire în Senatul României: să reprezinte o voce pentru oamenii care l-au trimis în Parlament. Sigur că poate să elaboreze proiecte de lege. Dar, de vreme ce nu mai face parte din niciun grup parlamentar, nu are susţinerea necesară pentru promovarea lor. Nici măcar opoziţia nu l-a dorit în preajma sa. Drept urmare, se poate ridica o problemă de legitimitate: pe cine mai poate reprezenta Valer Marian în Senatul României? Cum se poate justifica indemnizaţia lui de 5.000 de lei lunar, plus 10.000 de lei pentru întreţinerea biroului senatorial de la Satu Mare, de vreme ce activitatea sa se rezumă doar la câteva ore de prezenţă în plen, pe săptămână?

 

6 Responses to Munca lui Valer Marian în Senat: prezenţa în plen câteva ore pe săptămână

 1. acest specimen este facut ptr a trai dupa spatele cuiva,acuma traieste dupa al nostru,iar peste trei ani se va muta cu bledea,halal senator

  imbre
  10 June 2013 at 20:59
  Reply

 2. mai sa nu faca hernie de la atata munca,caci la falci a inceput:))))

  fotograful
  10 June 2013 at 21:01
  Reply

 3. dar cum de nu il trimit aia acasa,daca tot nu isi are rostul pe acolo,ia bani de pomana(dupa cum a trait toata viata din pomana)

  geo
  10 June 2013 at 21:03
  Reply

 4. Oameni buni lasati-l in pace pe acest om ca daca il fugaresc din senat nu mai are bledea masina de la senat la scara.Au romanii bani,asa ca de aceea se plimba mihaita toata ziua prin oras cu masina senatului Romaniei.Dreptate pana la capat…:))))

  onestul
  10 June 2013 at 22:03
  Reply

 5. i se rupe lui de criticile noastre…

  Bravistul
  11 June 2013 at 18:28
  Reply

 6. D-le senator nu e bine, d-le senator Marian,,,ce ai crezut ca folosesti si arunci la cos cand pe cine vrei….sa-ti fie rusine sunt oameni care au crezut in tine si i-ai tradat,,sa-ti fie rusine, i-ai folosit si i-ai aruncat in derizoriu ,asa sa-ti ajute Dumnezeu doar ai depus un juramant si acolo se mentioneaza asta

  serpico
  11 June 2013 at 20:10
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *