23 June 2018

Proiect îndrăzneț pentru sportul sătmărean

Filed under: Sport |

popice

Federația Română de Popice și Bowling, împreună cu Primăria Satu Mare si CS UNIO doresc să realizeze o sală de popice și bowling modernă, din fonduri europene.
Anunțul a fost făcut ieri în cadrul unei conferințe de presă la care au participat viceprimarii Marcela Papici și Radu Roca, președintele Federației, Maria Popescu, președintele CS UNIO, Gheorghe Istrăuan.
Viceprimarul Marcela Papici a declarat că se are în vedere realizarea unei săli cu opt piste de bowling și opt de popice, în acest sens dorindu-se accesarea unor fonduri europene, după deschiderea sesiunii de finanțare 2014-2020.
Marcela Papici a precizat că realizarea celor opt piste de popice și opt de bowling se ridică la aproximativ 300.000 de euro, însă se dorește și construirea unei noi săli, iar în acest caz valoarea proiectului va fi mai mare.
Viceprimarul Radu Roca a spus că astăzi (n.r. ieri) a fost un prim contact între Primărie și Federație, precizând că autoritatea locală oferă sprijin total pentru realizarea acestui proiect.
Președintele Federației Române, Maria Popescu, a declarat că Satu Mare este primul oraș cu care s-a discutat pentru realizarea unei săli pentru popice și bowling, iar Primăria s-a arătat foarte receptivă la acest proiect. Aceasta a precizat că orașul este un punct strategic, dorind să se facă pregătirea centralizată a sportivilor aici la Satu Mare, după construirea sălii, iar în viitor se pot organiza chiar și campionate europene sau mondiale.

6 Responses to Proiect îndrăzneț pentru sportul sătmărean

 1. baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!! nu aveti o sala a sporturilor (polivalenta) cum au alte orase normale , exact asta ne trebuie acum popicarie! hipodrom si circuit de formula 1 nu faceti?!

  17paul
  20 June 2013 at 22:52
  Reply

 2. Ar trebui sa va ganditi sa le faceti sala de sport la elevii de la sate sa-au introdus mai multe ore de sport foarte bine dar unde pentru ca ei nu au sala de sport se pare ca ei sant cam dati uitarii!

  Toth Erika
  21 June 2013 at 11:27
  Reply

 3. Ar trebui sa va ganditi mai intai si la copii de la sate care si ei au nevoie de o sala de sport macar la programa scolara sa-au adaugat mai multe ore de sport dar nimeni nu a intrebat daca acesti copii au unde face sport nu ar trebui neglijati copii de la sate si la sate sant valori!

  Toth Erika
  21 June 2013 at 11:45
  Reply

 4. da ma Paul , esti la curent cu sportul …. tu stii performantele echipei de popice a satmarului ? daca nu taci dracului ! si introdu obiectu in nisip!

  Cristi
  21 June 2013 at 17:22
  Reply

 5. adevaru' e ca e un sport foarte spectaculos si cand o sa aveti sala aia o sa se inghesuie lumea sa va vada cum aruncati cu bila in chestiile alea! mai stii si alte sporturi in afara de asta? (ma cristi!) si cum se joaca sportu' asta ? aveti campionat? etapa? in fiecare duminica ca la fotbal sau joi seara ( ca la baschet ? da aveti echipa de baschet in oras care o prins vreo trei ani la rand neste prezente in cupele europene -tu de asta stiai ? (mai cristi mai!)- popice? porma ce urmeaza superliga de popa prostu' sau turneul masters de table

  17paul
  21 June 2013 at 22:40
  Reply

 6. pai ganditi'va si la noi ..care facem antrenamente pe cele mai vechi piste din tara…si federatia urma sa nu ne mai lase sa participam la concursuri si in campionat din cauza pistelor neomologate..de aceea avem nevoie de arena aceasta de popice..mai ales acuma cand multi dintre noi suntem la lot. unde vreti sa ne antrenam? pe piste vechi? noi facem antrenamente pe cele vechi si cand avem etapa sau finala ajungem sa jucam pe piste moderne..e corect asa..ca noi sa avem din toata tara piste vechi? cum sa ajungem sa facem rezultate mari daca nu avem piste? toata lumea ii cu salile de sport la tara..s'au facut o gramada de sali..si ce rost aveau aceste sali..ca in ziua de azi multa lume cand stie ca are sport nici macar nu se oboseste sa isi aduca echipament zicand..: ''aa avem sport,nu'i bai ..ii zic ca is bolnav si gata am scapat"! asta ii adevarul!!

  dma
  21 October 2013 at 16:09
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *