21 April 2018

Senatorul Marian, bolnav mintal grav

Filed under: Anchete&Reportaje |

valer1

Pornind de la propria sa persoană, care are grave probleme mintale, senatorul independent Marian Valer a demonstrat din nou, dacă mai era nevoie, că a ajuns un adevărat pericol pentru concetăţenii săi. După ce a calomniat cel puţin două duzini de sătmăreni, atacând inclusiv doi copii, unul de trei ani şi unul de cinci ani, a făcut referiri răuvoitoare la bolile unor persoane, i-a făcut homosexuali pe doi dintre foştii săi colaboratori, a lansat tot felul de acuzaţii de corupţie şi a intrat cu bocancii în viaţa privată a victimelor sale, brusc senatorul Marian s-a simţit calomniat când în presa judeţeană a apărut un act care atestă că era cunoscut ca un homosexual notoriu în rândul ofiţerilor fostei Securităţi. Probabil îl trec frisoanele, căci în curând va apărea şi dovada că a fost informator al aceleiaşi Securităţi.

De asemenea, senatorul independent a acuzat că este urmărit de adversari, inclusiv de OZN-uri şi prin satelit. În schimb, acest lucru nu l-a împiedicat absolut deloc să-şi pună subordonaţii plătiţi din bani publici să fileze şi să fotografieze distribuitori de ziare. Ba chiar a îndrăznit să-i ameninţe, afirmând că se expun riscului de a fi linşaţi în cazul în care Poliţia nu intervine pentru a împiedica distribuirea unui ziar la sărbătoarea fiilor satului din comuna Dăbâca, judeţul Cluj. Potrivit DEX-ului, a linşa înseamnă a ucide pe cineva prin linşaj. Cu alte cuvinte, marele Marian Valer a ajuns să ameninţe cu moartea nişte simpli distribuitori de ziare, călcând astfel în picioare Codul Penal, care prevede pedepse aspre cu închisoarea atât pentru ameninţare, cât şi pentru crimă. În plus, numitul Marian Valer a ajuns să-l ameninţe cu moartea şi pe fostul şef al IPJ Satu Mare, colonelul (r) Vasile Fernea. Acelaşi senator independent nu a fost atât de mare apărător al legalităţii atunci când subordonaţii lui, plătiţi până la unul din bani publici, au împărţit mii de ziare clandestine şi calomniatoare prin tot judeţul Satu Mare, fără să-i împiedice nimeni. Senatorul a apelat inclusiv la serviciile unor copii instituţionalizaţi, numitul Fogarasi Iovan lăudându-se că a primit 200 de lei de la senator pentru a poza maşina directorului general al Nord Vest TV şi al Gazetei de Nord-Vest, Răzvan Govor, şi pentru a distribui ziarele clandestine ale demnitarului homosexual şi penal.
Uzând de calitatea sa de senator ales din milă, numitul Marian Valer a formulat plângeri penale pentru tot felul de fapte închipuite împotriva unor sătmăreni, adresate ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestorul Petre Tobă, şefului IPJ Satu Mare, comisarul şef Constantin Taloş. După numeroasele ilegalităţi şi abuzuri pe care le-a săvârşit în ultima perioadă, senatorul Marian nu ar trebui să stea prea liniştit, căci în cursul săptămânii vor fi formulate plângeri penale împotriva sa la toate instituţiile enumerate mai sus, dar şi sesizări către conducerea Senatului României, respectiv către Comisia de abuzuri a Camerei Superioare a Parlamentului. De asemenea, Gazeta de Nord-Vest cere în mod public expertizarea psihiatrică a numitului Marian Valer, care a devenit un adevărat pericol public pentru locuitorii judeţului Satu Mare. Autorităţile ar trebui să trateze cu maximă seriozitate această solicitare, până nu va fi prea târziu. Deşi a recunoscut cu propria gură că este bolnav la cap, Marian Valer este lăsat să ameninţe pe toată lumea, inclusiv cu moartea. Mai grav este faptul că acest individ, care susţine inclusiv că boala la cap i-a fost provocată de serviciile secrete, este lăsat să se implice în procesul legislativ din Parlamentul României.
Pentru a preveni linşarea distribuitorilor, Gazeta de Nord-Vest va trimite zilnic şi pe propria sa cheltuială câte un ziar Primăriei Dăbâca. De asemenea, colegii de la firma Media Total SRL ne-au promis că vor asigura Primăriei Dăbâca şi un abonament la ziarul Gazeta de Satu Mare, pe care îl editează în condiţii de deplină legalitate. Astfel, locuitorii din Dăbâca vor putea fi la curent cu adevărata activitate a consăteanului lor Marian Valer, ajuns din pură întâmplare senator.

Alex Ohaha

Spovada lui Marian Valerică-Castorică

Muzica: Linia melodică de la cântecul “Puşca şi cureaua lată”
Versurile şi refrenul: Foştii prieteni; Interpretare: Strofele – VALERICĂ – CASTORICĂ;

Când eram tânăr fecior,
Am deschis un ochişor,
M-am uitat într-o oglindă,
Şi-am căzut cu curu-n grindă.
Refren: Castorică, Castorică,
Ai grijă de găurică,
Sunt destui care aşteaptă
Să ţi-o mai tragă o dată,
La, la, la, la.
Dat cu farduri şi cu ruj,
Am plecat student la Cluj,
Zilnic îmi luam, vă spun,
Doar banane şi săpun.
Refren: Valerică – Castorică,
Ai grijă de găurică,
Sunt destui care aşteaptă
Să ţi-o mai tragă o dată,
La, la, la, la.
Nemaifiind băiat mare,
M-am trimis la Satu Mare,
Mie îmi părea normal
Să fiu homosexual.
Refren: Castorică – Valerică
Ai grijă de găurică,
Sunt destui care aşteaptă
Să ţi-o mai tragă o dată,
La, la, la, la.
Sătmăreni, oşeni, vă spun,
Am ajuns rahat în drum,
Eu vă rog să mă iertaţi,
În mine să nu călcaţi.
Refren: Mariane – Valerică
Ai grijă de găurică,
Sunt destui care aşteaptă
Să ţi-o mai tragă o dată,
La, la, la, la.
Nu mă ţâpaţi la Dăbâca,
Că se-nfundă găurica,
Promit să-mi iau săpun “duru”
Până mă mai ţine curu’.
Refren: Castorică, Castorică,
Ai grijă de găurică,
Sunt destui care aşteaptă
Să ţi-o mai tragă o dată,
La, la, la, la.

 

7 Responses to Senatorul Marian, bolnav mintal grav

 1. Marianu nost eu stiu ca esti suparat ca docomentu care arata ca esti homalau cand so aflat no ajuns prima data in fituica ta.Noi la-m rugat sa to deie tie,da neavand adresa si nici loc de postari pe fituica ta, omu o trimis-o la alt ziar.Amu te rugam sa-ti treci adresa sau sa faci tat posibiulul sa se poata posta comentarii pa cand a o sa apara celalat docoment care o sa arate ca ai colaborat cu securitatea sau pa intelesu tuturor ai fost TURNATOR…Noi osenii ne gatam sa=ti facem nunta,te asteptam sambata,vezi ca to facem gratis.Daca nu vii sambata a trabui sa to faci pa banii tai primiti spaga de la ocolu silvic,directia silvica si alti directori de deconcentrate.Marianu nost te asreptam……:)))))

  vasi
  23 iunie 2013 at 23:00
  Răspunde

 2. mi se pare mie sau voi chiar sunteți niște martalogi aberanți?

  Aleman
  24 iunie 2013 at 02:19
  Răspunde

 3. GNV va rugam sa nu il mai puneti pa Marianu nost in poza pana nu il operam de hernie la falci,ca tare had arata.Dupa acee puteti sa-l duceti la expertiza.Cand vine si de acolo lom duce la un dintar sa-i faca dintii cie dinainte sa nu ni-l mai faceti castor.Amu cu homosexualitate nu putem face tare multe,da iom da un partener…..:))))

  ion
  24 iunie 2013 at 07:29
  Răspunde

 4. Da, anu trecut no" fo" bolnav cu nimic candidatu vost?Intreb si io ca tat omu normal.Daca o fo" bolnav de ce truda l-ati propus? Apoi amu sa va spalati pa cap cu el!!!

  nelu
  24 iunie 2013 at 16:01
  Răspunde

 5. Comentariile care nu va convin nu apar.De ce?Ar fi foarte bine daca ati fi corecti!!!
  Va intrebam daca anul trecut senatorul a fost sanatos. A fost sau nu?Voi erati sanatosi?
  Ati fost sau nu? Hai lasati comentariul, va rog.

  nelu
  24 iunie 2013 at 18:46
  Răspunde

 6. Până nu demult l-aţi tot pupat în fund pe acest deplasat mintal de credeam că el e şefu' la Gazeta de Nord Vest. Acum toţi daţi cu dejecţii în el… Ca în călătoriile lui Guliver Bravo GNV te-ai ajuns

  Papiti
  25 iunie 2013 at 11:08
  Răspunde

 7. are dreptate Papiti

  radu
  25 iunie 2013 at 15:31
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *