25 April 2018

Tricolorele s-au impus în Slovacia

Filed under: Sport |

Naționala feminină de handbal, cu portărița Paula Ungureanu în rol de vedetă, a realizat un prim pas spre turneul final al Campionatului Mondial, impunându-se în Slovacia, cu scorul de 23-21. Cu un portar în zi de grație, Paula Ungureanu având nu mai puțin de 20 de intervenții, România a câștigat manșa tur a barajului de calificare la Mondiale, scor 23-21 pe terenul slovacelor. Marcatoarele echipei pregătite de Gheorghe Tadici au fost: Țăcălie 7 goluri, Curea 4, Brădeanu 4, Pintea 3, Dincă 2, Nechita 1, Marin 1 și Buceschi 1. De la gazde s-au remarcat portărița Gubikova, care a avut 10 parade, și veterana Tothova, autoare a 9 goluri.
Partida retur va avea loc la finele săptămânii viitoare, la Oradea iar organizatorii i-au trimis o invitație specială președintelui Gheorge Istrăuan de la CS Unio.
”Mă onorează această invitație și sper să pot ajunge la Oradea la meci și să mă reîntîlnesc cu o parte din prietenii mei de la Federație”, ne-a spus fostul arbitru divizionar la handbal, Gheorghe Istrăuan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *