More

    Vasile Andrei, invitat special la “Marea Selecție”

    vasile-andrei

    Prima ediţie a acţiunii „Marea Selecţie” se va finaliza cu ocazia ediţiei inaugurale a Zilelor Judeţului Satu Mare, într-un cadru festiv în data de 22 iunie 2013.
    „Marea Selecţie” reprezintă o oportunitate de verificare a calităţilor biologice şi psihice ale tinerilor şi de asemenea un bun prilej pentru părinţi, profesori, rudenii, vecini de a deveni mari selecţioneri prin simpla îndrumare şi încurajare a copiilor cu calităţi deosebite pentru sport.
    Acţiunea „Marea Selecţie” se doreşte a fi una educativă, sportivă şi recreativă printr-o tabără de pregătire programată în luna august pe litoralul românesc.
    La finala judeţeană va fi prezent Vasile Andrei, campionul olimpic de lupte de la Los Angeles-1984 si medaliat cu bronz la Moscova-1980, purtătorul steagului României la Olimpiada din 1980.
    Competiţia de trântă este rezervată elevilor, băieţi şi fete, cu vârsta între 10-15 ani , calificaţi din etapele zonale şi rămâne deschisă pentru înscriere şi altor copii până la cântarul oficial de sâmbătă de la ora 10.
    Concursul şi premierea sportivilor vor avea loc în groapa din Pasajul pietonal Corneliu Coposu din centrul oraşului Satu Mare.
    Nu rataţi ocazia înscrierii la concursul de trântă şi puteţi reprezenta cu cinste şcoala, comunitatea voastră şi pe voi înşivă.
    Pentru detalii puteţi apela la profesorii de educaţie fizică din şcoli sau la domnul Ardelean Gheorghe la telefon 0744642372.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE