More

    15 echipe înscrise în Liga Națională

    satu-mare-csm

    15 echipe s-au înscris în Liga Națională de baschet feminin, ediția 2013-2014. Practic, singura noutate față de sezonul trecut o reprezintă Phoenix Galați, echipă nou promovată din eșalonul secund.

    Ieri la sediul F.R. Baschet a fost stabilit și programul sezonului regulat, CSM Satu Mare urmînd să debuteze în campionat pe 28 septembrie, acasă, împotriva celor de la Nova Vita Tîrgu Mureș. Tot cu Nova Vita Tîrgu Mureș vor juca fetele de la CSM și-n primul tur al Cupei României urmînd ca dacă se vor califica mai departe acestea să întîlnească învingătoarea din duelul BC Teleorman Alexandria-Sportul Studențesc.
    Altfel, în campionat, etapa a 2-a , CSM Satu Mare va juca la CSM Oradea, iar apoi în runda a 3-a la Satu Mare va veni CS U Alba Iulia.

    Tot ieri a avut loc și tragerea la sorți în FIBA Europe Cup. Singura reprezentantă a României, SEPSI Sfântu Gheorghe, a nimerit într- grupă extrem de grea cu Dinamo GUVD dn Rusia, Tarsus-Turcia și BC Horizont-Belarus.

    La Campionatul European de baschet-Under 20 , Divizia B din Bulgaria, România a debutat cu o înfrîngere ieri, 64-67 cu Portugalia. Echipa noastră e pregătită de fostul tehnician al CSM Satu Mare, Dan Fleșeriu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE