Au început lucrările de reabilitare a DN 19 F, Satu Mare – Odoreu – Apa

Filed under: Locale |

pop

După ce au fost reabilitate toate străzile din localitatea Odoreu şi sunt aproape de finalizare lucrările de reabilitare a trotuarelor, odorenii au primit recent o veste bună. De curând au început lucrările de reabilitare a Drumului Naţional 19 F, care face legătura între Satu Mare şi Apa şi care trece prin localitatea Odoreu. Acest drum scurtează distanţa între Satu Mare şi Baia Mare cu circa 20 de km.
În urmă cu circa un an de zile, la propunerea de atunci a ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, drumul judeţean respectiv a fost trecut la categoria drumuri naţionale astfel încât să poată fi reabilitat în întregime. Astfel că la sfârşitul săptămânii trecute au început lucrările de reabilitare a acestui tronson de drum.
Autorităţile locale ale comunei Odoreu mulţumesc tuturor celor implicaţi în acest proiect pentru demersurile făcute în vederea realizării lui. “În numele tuturor odorenilor, mulţumim fostului şi, sperăm noi, viitorului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, pentru că a făcut tot ce a depins de dânsul ca reabilitarea acestui drum să nu rămână doar la faza de promisiune ci să devină realizare. De asemenea, mulţumim preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi vicepreşedintelui Mircea Govor, pentru demersurile făcute pentru ca acest tronson de drum să fie trecut la categoria drumuri naţionale, astfel încât acum poate fi reabilitat. Când acest drum va fi terminat, toate străzile din localitatea Odoreu vor fi modernizate şi, odată cu finalizarea lucrărilor la conductele de apă şi canalizare, va da localităţii noastre un aspect urban de care odorenii vor fi mândri”, a declarat primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop.
Florin Dura

5 Responses to Au început lucrările de reabilitare a DN 19 F, Satu Mare – Odoreu – Apa

 1. Primarul din Odoreu se lauda acu' 2 ani ca a reusit sa transforme drumul judetean(actualulDN) in drum comunal si investitiile care se deruleaza in vecinatatea drumului nu necesita avize de la Cluj.Si acu' multumeste in stil comunist transformarea drumului comunal in DN.Asta da primar.

  vasile
  23/07/2013 at 06:53
  Reply

 2. CENTURA!!!!! pe cand?, caci ne sufocam…cred ca suntem singurul municipiu din Romania fara centura de ocolire

  ciprian
  23/07/2013 at 11:27
  Reply

 3. BRAVO —- BRAVO . Accesul la lacul de agr. si pescuit APA mai rezonabil , pe dincolo te apuca plictiseala pana ajungi iar CIUPERCENIUL elung tare si mergi ca melcul.

  ffarcasiu dorel
  23/07/2013 at 12:35
  Reply

 4. odoreni pot fi mindri de un primar ca MITICA si medieseni pot sai multumeasca noroc cu el ca se face drumul ca dumnul ZETEA nu prea are timp de asa ceva fiind mai preucupat de palinca lui si cum sa ii faca SASU pe bani primariei lucrarile la palincie .iar DOMNUL iancu SE MAI GINDESTE IN FIECARE ZI UNDE MAI POATE SA MI DEA UN TUN CU PAMINTURILE

  calin
  23/07/2013 at 13:05
  Reply

 5. sa vedeti cum o sa se poxeze dinou zetea si aincu pe drum desi nu au nici un merit in acest fapt ,zetea este un primar turist nu stiu daca timp de 1 an a stat o singura zi in primarie ,dar daca veti vedea deconturile pt deplasari oameni buni va vor lua dureri de cap ,,sau deconturile domnului CHIS pt combustibil ,sau contractele pt terenuri sau pasuni instrumentate de domnul IANCU impreuna cu secretarul , veti cadea pe spate dragi medieseni

  florica
  23/07/2013 at 18:38
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *