More

    Bere Gratis, cap de afiş la Ziua Tăşnadului

    bere

    Manifestările prilejuite de cea de a XV-a ediţie a Zilei oraşului Tăşnad vor avea loc în data de 15 august. Cu această ocazie vor fi organizate manifestări culturale şi o serie de concerte pe a căror capete de afiş se află trupa Bere Gratis şi interpreta maghiară Zoltan Erika.

    Ziua oraşului Tăşnad va debuta în jurul orei 13.00 cu vernisajul “Săpăturile arheologice de la Tășnad – Un deceniu de activitate” care va avea loc la Muzeul Orăşenesc. Va urma apoi, la ora 14.00, deschiderea oficială la scena amplasată în Piaţa Mare din oraş. Tot aici se vor derula şi recitalurile. DJ Ady va prezenta Imnul Tăşnadului, după care vor urma dansul minoretelor, coordonate de Anita Tarţia. Între orele 14.30 şi 15.40, vor avea loc momente foclorice prezentate de elevi ai grădiniţelor şi ai şcolilor din oraş. De la ora 15.40 pe scenă va evolua Ansamblul “Codruleţul”, urmat de alte ansambluri care vor prezenta dansuri populare româneşti, maghiare, germane şi ţigăneşti. Trupa Backslash a Liceului Tehnologic Tăşnad va susţine un recital de muzică rock, urmat de spectacolul de gală al Festivalului de muzică uşoară şi folk al elevilor coordonaţi de prof. Daniela Moldovan. Seara, de la ora 19.15, vor urma marile concerte. După recitalul susţinut de interpreta maghiară de muzică uşoară Pogacsas Zsuzsanna-Vep, va urma trupa germană Daggu Project.
    Pe scenă vor mai urca interpreta de muzică uşoară Lorena Foldeţ, precum şi interpreta de muzică populară Mariana Anghel. De la ora 21.50 va avea loc concertul oferit de cunoscuta interpretă maghiară Zoltan Erika, după care va urma concertul oferit de trupa Bere Gratis. Ediţia a XV-a a Zilei Tăşnadului se va încheia cu un superb foc de artificii.

    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE