More

    Cantonament de vară la Royal Dance Club

    cantonament

    Distracție mare la sala de balet de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Dansatorii de la grupa de începători de la Royal Dance Club se află în plin cantonament iar antrenorii Cristian Cordea și Ovidiu Ignat le-au pregătit un program diversificat plin de surprize. Este vorba de 18 copii de la grupele de începători, cei care în această dimineață au alternat joaca și distracția cu un program mai lejer de antrenament.

    Dimineața copiii aleargă pe dig și au parte de jocuri distractive iar apoi după pauza de masă de la amiază urmează antrenamentele de dans. În plus de două ori în acest cantonament e programată și o ieșire la piscină.

    Antrenorii au fost plăcut surprinși să vadă că inițiativa lor de a-i aduce din vacanță la sala de dans a prins iar copiii au răspuns pozitiv la toate acțiunile. ”Copiii vin cu plăcere și asta e important. Le-am pregătit un program variat și totul se bazează pe voie bună și distracție. Pînă la urmă e vacanță și vrem să îmbinăm munca cu distracția. Cantonamentul se încheie vineri dar antrenamentele continuă toată vara la noi la club” au declarat pentru Nord Vest TV, antrenorii Cristian Cordea și Ovidiu Ignat.

    În paralel grupa de avansați își continuă antrenamentele . Royal Dance Club va participa cu cîteva perechi, în Germania, în luna august la un puternic concurs internațional la Stuttgart iar apoi din septembrie se va relua sezonul intern.

    Florin Mureșan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE