20 August 2019
Festivalul Berii Artizanale

Cory Monteith a fost găsit mort în camera sa de hotel

Filed under: Life |

Cory-Monteith-who-was-bee-0

Actorul canadian Cory Monteith, devenit celebru pentru rolul Finn Hudson din serialul “Glee”, a fost găsit mort în camera sa de hotel din Vancouver, la vârsta de 31 de ani.

Poliţia din Vancouver nu a dat detalii despre cauza decesului,iar o autopsie va fi efectuată luni, informează CNN.

Actorul a fost găsit mort de personalul hotelului din Vancouver, după ce a depăşit ora de predare a camerei. Vedeta era cazată în hotel de pe 6 iulie.

Colegii săi din serial au postat mesaje de regret pentru moartea subită a actorului, pe reţelele de socializare.

Cory Monteith a jucat în comedia muzicală “Glee” de la debutul acesteia, în 2009 şi avea o relaţie cu colega sa de platou, Lea Michele.

Actorul a fost internat în luna martie a acestui an într-o clinică de reabilitare, pentru a lupta cu dependenţa de droguri. Cory Monteith a vorbit deschis despre abuzul de droguri în 2011, când a declarat că a început să se drogheze la 13 ani, iar până la vârsta de 19 ani a fost deja internat pentru reabilitare.

În 2011, Cory Monteith a câştigat un premiu Teen Choice pentru cel mai bun actor într-o comedie.

“Glee” este un serial de televiziune american din categoria musical, produs şi difuzat în Statele Unite de postul Fox. Serialul se concentrează asupra Clubului Glee al liceului William McKinley, care concurează în circuitul corurilor din liceele nord-americane, în timp ce membrii săi ajung la vârsta la care descoperă universul relaţiilor amoroase, al sexualităţii şi al problemelor sociale.

Bucurându-se de o mare popularitate în America de Nord, serialul “Glee” a câştigat numeroase premii, inclusiv şase Emmy şi patru Globuri de Aur.

Cel de-al cincilea sezon al serialului “Glee” va debuta pe micile ecrane nord-americane pe 19 septembrie.

(sursa: mediafax.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *