More

    Craiova poate avea două echipe în Liga 2

    Mircea Sandu, presedintele FRF, a declarat, ieri că in Liga 2 pot fi fara probleme doua echipe din Craiova daca sunt indeplinite conditiile necesare.
    “Mititelu poate inscrie in Liga 2 persoana juridica pe care instanta a considerat ca am exclus-o nemeritat. Exact aceeasi persoana juridica. La fel, Primaria poate inscrie echipa pe care o doreste pe locul oferit de Adunarea Generala”, a spus Sandu la Digi Sport.
    Adrian Mititelu a lansat luni echipa FC Universitatea Craiova cu italianul Nicolo Napoli in postul de antrenor si un lot de 20 de jucatori.
    Primaria prin edilul Lia Olguta Vasilescu pregateste pentru joi lansarea propriei echipe, SC U Craiova, echipa care il va avea drept antrenor pe fostul stelist Eric Lincar.
    Majoritatea suporterilor sunt impotriva echipei lui Adrian Mititelu, cel care detine palmaresul Universitatii Craiova din 1994 si pana in prezent.
    Palmaresul Universitatii Craiova de pana in 1994, adica intreaga istorie cu toate trofeele si rezultatele europene, apartine lui Pavel Badea, unul dintre oamenii de baza ai primarului Lia Olguta Vasilescu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE