More

    Flash Info

    Întăriri pentru Petrolul
    Petrolul Ploieşti l-a luat pe Abel Issa Camara pentru un an, cu opţiune de cumpărare pentru încă trei sezoane, de la clubul lusitan de ligă secundă Beira Mar, şi Ferebory Dore, cei doi semnând contractele cu gruparea “galben-albastră”. Ambii se află, acum, în aşteptarea “cărţilor verzi”, ultimul document necesar pentru ca ei să devină apţi de joc. În vârstă de 23 de ani, Abel Issa Camara a fost împrumutat, până la finele actualei stagiuni, de la gruparea lusitană SC Beira-Mar, cu clauză de prelungire a contractului pentru încă trei ani. Atacantul născut în Guinea-Bissau are şi cetăţenie portugheză, ţară în care şi-a petrecut cariera, evoluând pentru CF Belenenses, Estrela Amadora şi SC Beira-Mar. În ediţia de campionat 2012-2013, Camara a jucat 21 de meciuri în primul eşalon lusitan, înscriind de cinci ori, echipa sa terminând însă sezonul pe ultimul loc şi retrogradând. Al doilea atacant transferat cu acte în regulă este francezul Ferebory Dore (jucător de 24 ani), care a semnat un acord valabil pentru următorii trei ani cu formaţia ploieşteană, după câţiva ani petrecuţi la Angers, în liga a II-a franceză (fiind legitimat la acest club din anul 2010). Dore a a jucat nu mai puţin de 34 de meciuri în ultimul sezon, marcând de 3 ori în campionat şi având şase pase de gol în dreptul său, precum şi un gol în Cupa Ligii Franţei.

    Manea, la meciul 100 ca antrenor în Liga 1

    Tehnicianul echipei Corona Braşov, Nicolae Manea, s-a aflat la meciul 100 ca antrenor în Liga I, la înfrângerea de luni, de pe teren propriu, scor 0-1, în faţa formaţiei Oţelul Galaţi, informează site-ul oficial al FRF. În schimb, tehnicianul formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, Vasile Miriuţă, s-a aflat la debutul în Liga I. Fundaşul dinamovist Laurenţiu Rus a jucat meciul 100 în primul eşalon, în timp ce atacantul Bojan Golubovici (Ceahlăul Piatra Neamţ) s-a aflat la jocul cu numărul 50. În prima etapă au debutat 34 de fotbalişti în Liga I, 20 autohtoni şi 14 străini: Laban (Astra Giurgiu), Curileac, Acsinte, Patache, I. Ursu, Vraciu, Vaşvari, Cîrjan, Fulop (toţi FC Botoşani), Serginho, Diogo Fonseca (ambii FC Braşov), Tade, Ogbu (ambii CFR Cluj), Popadiuc (Ceahlăul Piatra Neamţ), R. Damian, Vl. Munteanu (ambii Corona Braşov), Elton, Fai (ambii Dinamo Bucureşti), Adăscăliţei (Oţelul Galaţi), Momcilovici (Pandurii Târgu Jiu), Şeroni, Trandu, Boldea, Bărbuţ, Fl. Nanu, Ruiz (toţi ACS Poli Timişoara), I. Filip II, Florean, V. Apostol (toţi Săgeata Năvodari), Odiaka (Universitatea Cluj), Lovrecici, Pozder (ambii FC Vaslui), Thiago, Emerson (ambii Viitorul Constanţa).

    Ronaldinho este dorit de Beşiktaş

    Ronaldinho ar putea reveni în Europa, susţin turcii de la Fanatik. Brazilianul ar putea semna din iarnă cu Beşiktaş Istanbul, din postura de jucător liber de contract. Cei de la Beşiktaş i-au făcut în această vară lui Atletico Mineiro o ofertă pentru Ronaldinho de 8 milioane de euro, însă gruparea braziliană a refuzat. Turcii n-au renunţat însă la gândul de a-l transfera pe mijlocaşul în vârstă de 33 de ani. Acum, Beşiktaş aşteaptă ca înţelegerea lui Ronaldinho cu Atletico Mineiro să expire. Contractul mai este valabil până în decembrie 2013.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE