More

    Gyenes, omul recordurilor!

    gyenes-1

    ”Am un singur obiectiv în acest an. Să termin cursa sănătos și fără probleme tehnice”, ne declara înaintea plecării la Sibiu, Mani Gyenes. Acesta a dorit practic să intre în istoria celui mai dificil raliu de hard-enduro din lume și să fie singurul pilot din lume care a participat și a și terminat toate cele 10 ediții la Red Bull Romaniacs!
    Iar Mani nu doar că a terminat cursa, ci a terminat al doilea la Expert-Single, o performanță excelentă în condițiile în care a concurat cu o motocicletă nouă…
    ”Sînt fericit. Am ajuns la final și iată-mă și pe podium la Expert-Single”, a declarat sîmbătă la finalul cursei pilotul sătmărean.

    Concurenţii români au reuşit rezultate excelente la Sibiu, în cea de a zecea ediţie a raliului Red Bull Romaniacs, cel mai dificil raliu hard enduro din lume, Emanuel Gyenes a ocupat locul 2 la Clasa Expert Single, performanţă atinsă şi de echipa formată din Dani Oţil şi Lucian Neaga, clasaţi şi ei tot pe locul 2, dar la Clasa Expert Team, au anunţat organizatorii. Sorina Sandu, singura româncă înscrisă în raliul încheiat sâmbătă seara, la Sibiu, a reuşit o excelentă clasare pe locul 39, din 128 de concurenţi de la Clasa Hobby Single.

    Britanicul Graham Jarvis, de la Husaberg, a câştigat pentru a patra oară, la Sibiu, raliul Red Bull Romaniacs, considerat cel mai dificil raliu hard enduro din lume, a precizat sâmbătă Bogdan Brylynski, purtător de cuvânt al competiţiei.
    Jarvis a reuşit astfel să depăşească recordul deţinut de francezul Cyril Despres, care reuşise să câştige de trei ori raliul de la Sibiu.

    Înainte de a lua startul în acest an în raliul de la Sibiu, Jarvis avertizase că a venit să câştige. Red Bull Romaniacs a însemnat patru zile de probe extreme pentru 370 de motociclişti din 40 de ţări de pe toate continentele.
    Ca renume, Red Bull Romaniacs de la Sibiu se compară cu celebrul Paris-Dakar, a declarat Andy Fazekas, unul din organizatori.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE