18 June 2018

Olimpia a participat la un turneu în Ungaria

Filed under: Sport |

    Sâmbătă şi duminică Olimpia Satu Mare a participat la un turneu în Ungaria, la Kisvarda, organizat însă de Cigand S.E. În primul meci, cel de sâmbătă, elevii lui Tiberiu Csik au întâlnit echipa organizatoare, în faţa cărora au pierdut cu 1-0, pe fondul oboselii acumulată în timpul stagiului de pregătire. „Băieții sunt obosiți după cantonament, însă s-au străduit. Din cauza oboselii nu am avut prospețimea pe care au avut-o adversarii”, a spus după meci antrenorul Csik.
Primul „11“ al Olimpiei a arătat astfel: Șuta – Muntean, Sabău, Ene, Hanus, Gavrilescu, Micaș, Schwartkopf, Zsiga, Dragoș, Bujor. Au mai intrat pe parcurs Moș, Molnar, Roghină, Prodan, Kinczel și Feier.
În cel de-al doilea meci al „Cupei Olimpia“, formaţia sătmăreană a întâlnit învinsa dintre Varda SE şi Hajduboszormenyi TE. Din păcate nu am aflat rezultatul în timp util, delegaţia sătmăreană întorcându-se din Ungaria seara târziu. După acest joc, fotbaliştii au primit liber până marţi după-masa, urmând ca miercuri să joace la Baia Mare, un nou amical cu FCM, echipă promovată în Liga a III-a.
Daniel C.

One Response to Olimpia a participat la un turneu în Ungaria

  1. era greu sa dati un telefon sa aflati rez.

    dede
    28 July 2013 at 21:13
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *