24 June 2018

Senatorul Marian îşi agaţă parteneri pe site-uri gay

Filed under: Anchete&Reportaje |

site2


Aşa-numitele tentative de demonizare a numitului Valer Marian prin înscrierea numărului său de telefon pe site-uri gay denunţate online de acesta ne-au stârnit curiozitatea şi am dat şi noi o căutare în mediul virtual. Cu această ocazie, am avut surpriza să găsim într-adevăr profilul celebrului senator Marian Valer pe site-ul www.gayromania.ro, respectiv pe site-ul www.piata-az.ro. Probabil că după ce a ieşit la iveală actul care atestă că senatorul Marian Valer era cunoscut ca un homosexual notoriu de către lucrătorii fostei Securităţi, acesta a decis să nu mai facă un secret din orientarea sa sexuală. În condiţiile în care homosexualitatea câştigă tot mai mult teren în România, gestul lui Marian Valer de a-şi recunoaşte orientarea sexuală constituie o dovadă clară a sincerităţii sale. Alegătorii din Colegiul nr.1 din Circumscripţia electorală judeţeană Satu Mare merită să ştie cui i-au dat votul, atât la alegerile parlamentare din 2008 cât şi la cele din 2012.

Pe site-ul www.gayromania.ro apare o poză zâmbitoare a senatorului Marian Valer, care şi-a creat profilul “valerdabaca”, arătând că are vârsta de 53 de ani. Potrivit anunţului, acesta caută un bărbat gay ca şi partener. În privinţa locaţiei, senatorul Marian îşi dezinformează puţin potenţialii parteneri, susţinând că este din Cluj Napoca. Interesant este şi faptul că tipul corpului este trecut “normal”, înălţimea este de “1,70 m”, iar la mărimea penisului este trecut cuvântul “mic”.

Pe site-ul www.piata-az.ro, la secţiunea “gay caută gay” apare un alt anunţ postat de senatorul Marian Valer, având statusul “în căutare de experienţe noi, promit nopţi de neuitat”. La date de contact este trecută adresa de email valer.marian@yahoo.com, respectiv numărul de telefon 0734.339…. Este deosebit de grav faptul că abonamentul pentru numărul de telefon postat pe site este plătit de Senatul României, din banii publici. Anunţul a fost postat în data de 28 iunie 2013, taman din Cluj Napoca. Senatorul Marian se poate lăuda cu faptul că anunţul său, la fel ca şi interpelările şi declaraţiile sale explozive, a stârnit un deosebit interes, înregistrând cel puţin 114 vizualizări până ieri.

Teodor Someşanu

5 Responses to Senatorul Marian îşi agaţă parteneri pe site-uri gay

 1. ce infecti puteti fi……..niste zdrente de scriitori la ziar nicidecum ziaristi

  mihai
  2 July 2013 at 00:05
  Reply

 2. ce mizerabili sunteti..

  vanelus
  2 July 2013 at 06:51
  Reply

 3. Sunteti penibili!!! Cata vreme era redactor sef sau ce era nu era gay

  Penibili
  2 July 2013 at 11:07
  Reply

 4. Zdrente,drogati,si alcoolici ,sunteti,voi,gasca,lui,fundulica,si a,MACACULUI,vostru,inca,senator,zburator,ozenist,si ,ISCHEMIZAT,pe,creier,irecuperabil,si,iremediabil,pirdut,pentru,o,societate,normala.Vedeti,mizerabilul,articol ,obscen,si,PERVERS,la,adresa,D-LOR ,Fernea si ciocan,scremut,de,mintea,bolnava,a,ischiemicului,ratat,si,abia,apoi,sa,vorbiti,delimbaj,decent,in,masmedia,scrisa,avortatilor,ce,sunteti.

  ida jigarita
  2 July 2013 at 11:39
  Reply

 5. Imi este mila de voi. Sunteti mai rai decat animalele. Nu degeaba zicea Seneca:" Homo momini lupus" .

  Vasilica
  2 July 2013 at 14:20
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *