25 June 2018

Solicitare aberantă la Păuleşti!

Filed under: Locale,Top News |

 paulesti

Şedinţă cu scântei ieri la Consiliul Local Păuleşti în cadrul căreia consilierul local PDL, Zenoviu Stelian Bontea, a solicitat, printr-un proiect de hotărâre, interzicerea opririi autoturismelor pe strada Viorele, stradă pe care acesta locuieşte. Având suspiciuni că este vorba despre un interes personal, consilierii locali au amânat acest punct de pe ordinea de zi pentru o şedinţă viitoare, solicitându-i totodată lui Bontea să prezinte şi o listă cu semnături din partea locuitorilor de pe strada respectivă.

Şedinţa extraordinară de ieri a Consiliului Local Păuleşti, care a avut doar două puncte pe ordinea de zi, a fost destul de disputată, consilierul local PDL, Zenoviu Stelian Bontea, având tot timpul ceva de obiectat, enervându-şi de multe ori colegii. Spre exemplu, la primul punct de pe ordinea de zi, aprobarea Organigramei şi a Statului de Funcţii al aparatului propriu al primarului comunei Păuleşti, după ce secretarul primăriei a prezentat organigrama, care a primit aviz favorabil din partea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, şi a nominalizat ocupanţii funcţiilor, consilierul PDL a avut mai multe obiecţii, afirmând că nu există niciun aviz din partea comisiilor de specialitate şi că modelul de organigramă nu este corect constituit. A urmat un schimb de replici cu secretarul comunei, Eva Sava, lucru ce a dus la enervarea celorlalţi consilieri. În cele din urmă, acest proiect de hotărâre a fost votat.
În partea a doua a şedinţei, s-a discutat despre propunerea făcută de acelaşi consilier PDL care a solicitat Consiliului Local să voteze interzicerea opririlor pe strada Viorele, stradă pe care Bontea locuieşte. Acesta a motivat cererea sa prin faptul că strada este foarte îngustă şi se află lângă un local de la intrarea în comuna Păuleşti, şi că atunci când aici sunt organizate evenimente sunt multe maşini parcate pe această stradă, blocând-o. Viceprimarul Valer Şuta a precizat că pentru o astfel de hotărâre este nevoie de un aviz din partea Poliţiei. Mai mult decât atât, viceprimarul a mai declarat că printre consilierii locali există suspiciuni cum că această solicitare ar fi fost depusă de consilierul PDL având un anumit interes propriu şi i-a cerut acestuia ca la una dintre şedinţele viitoare să aducă şi o listă cu semnături a locuitorilor de pe strada respectivă tocmai pentru a elimina aceste suspiciuni. Astfel că, la propunerea viceprimarului, consilierii locali au votat amânarea acestui punct de pe ordinea de zi pentru o şedinţă viitoare.
Prezent la şedinţă, primarul Iosif Nagy a solicitat consilierilor să fie convocată o şedinţă în cel mai scurt timp posibil pentru a fi votată suma necesară organizării Zilei comunei, nefiind fixată o dată anume.

5 Responses to Solicitare aberantă la Păuleşti!

 1. Acest domn este un nesimtit!!!

  Un nesimtit
  1 August 2013 at 08:02
  Reply

 2. Nu cred ca solicitarea este atat de aberanta. Eu stau pe strada cu pricina si va invit cu mult drag sa ne faceti o vizita cu masina personala in zilele cand localul mentionat are un eveniment, sa vedeti cat de usor este sa circuli, cand pe o parte sunt parcate masinile dupa bunul lor plac iar pe cealalta parte pentru a-si proteja avutia d-nul patron a plantay in exteriorul gardului niste salcii iar intre ele a adus pietre imense de ornament. Pana acum Bunul Dumnezeu ne-a ferit, ca in zilele in care sunt organizate evenimente la restaurant, sa avem nevoie de interventia pompierilor sau de salvare, dar credeti-ma ca daca ar fi nevoie de ei pe aceasta strada ar putea intra doar dupa mult timp. Pentru aceasta solicitare tin sa-i aduc multumiri d-nului consilier Bontea.

  cristina
  2 August 2013 at 09:28
  Reply

 3. de cand marele ex frontierist Bontea a intabulat strada pe numele lui sau isi asteapta masinile la domiciliu cum venea el incarcat din vama nu i este frica de DUMNEZEU dupa capul lui arpune o bariera si ar vinde bilete la cat este de flamand auzi domnule sa nu poti tu sa mergi la un eveniment ca trebuie sa-ti ceri aprobare de la Bontea nu-ti convine mutate ca si asa ai detui bani tu crezi ca si acolo dai ordine ca la frontiera si toti danseaza cum vrei tu fals baiete ai si crezut ca vei da lovitura auzi domnule

  petru
  4 August 2013 at 07:45
  Reply

 4. unde este colegul DONCA SANDU din Amati sa il sustina………………………….l-a dat afara din partid?

  marius
  4 August 2013 at 23:40
  Reply

 5. unde este colegul DONCA SANDU din Amati sa il sustina………………………….l-a dat afar din partid?

  marius
  4 August 2013 at 23:42
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *